Haberler

Hurda Toplayan Yaşlı Adamın Üstüne Duvar Düştü

Güncelleme:

Ankara'da hurda toplayan yaşlı adam, gecekondu duvarının altında kaldı.

Ankara'da hurda toplayan yaşlı adamın üzerine girdiği gecekondunun duvarı düştü. Olayda yaralanan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

GECEKONDUNUN DUVARI ÜZERİNE DÜŞTÜ

Olay, saat 12.30 sıralarında Mamak ilçesine bağlı Durali Alıç Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Mehmet Özbulat (65), hurda toplamak için 980 Sokak'ta bulunan yıkık gecekondulardan birine girdi. Bir müddet sonra gecekondunun duvarı Özbulat'ın üzerine düştü.

1 SAAT SONRA ÇIKARILDI

Özbulat'ın üzerine duvar düştüğünü gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, duvarın altında kalan Özbulat'ı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaşlı adam, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması neticesinde çıkarıldı. Olayda yaralanan Özbulat, yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mamak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title