Haberler

Hurda Toplarken Göçük Altında Kalan Suriyeli Genç Öldü

Suriyeli baba ve iki oğlu, hurda toplamak için girdikleri harabe gecekondunun çatısının çökmesi sonucu göçük altında kaldı.

Suriyeli baba ve iki oğlu, hurda toplamak için girdikleri harabe gecekondunun çatısının çökmesi sonucu göçük altında kaldı. Baba ve bir oğlu hastaneye kaldırılırken, diğer oğlu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Suriye'den Türkiye'ye göç eden ve hurda toplayarak geçimini sağlayan Abdülkerim Gacıer ve oğulları Abdürrahim ile Abdülkerim Gacıer, Altındağ Başpınar Mahallesi 1107/1. Sokak'taki harabe bir gecekonduda hurda toplarken binanın çatısının çökmesi sonucu göçük altında kaldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Abdülkerim Gacıer olay yerinde hayatını kaybederken, enkaz altından kurtarılan baba Halit Gacıer ve diğer oğlu Abdürrahim Gacıer ise Dışkapı Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başpınar Altındağ Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title