Haberler

Hurda Araçlar Toplanmaya Devam Ediyor

Kırklareli Belediyesi Zabta Müdürlüğü ekipleri tarafından görüntü kirliliği oluşturan hurda araçlar toplanmaya devam ediyor.

Yapılan tespitler ve gelen şikayetler doğrultusunda kamusal alanlara bırakılmış vaziyetteki çevre ve görüntü kirliliğine neden olan 27 Adet hurda ve kullanılmayan araç Belediye Asfalt Şantiyesinde muhafaza altına alındı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda gelen yoğun şikayetler neticesinde cadde ve sokaklarda tespit edilen hurda araçları topluyoruz.
Kaldırılan kara taşıtlarının Belediye asfalt şantiyesinde muhafaza altına alındığını belirten Kesimoğlu, "Yapılan kontrollerde tespiti yapılan kullanılamaz haldeki kara taşıtları bundan sonra da kaldırılmaya devam edecek" dedi.

Yapılan çalışmalar sonrası yasa gereği kullanılamaz hale gelen motorlu kara veya deniz nakil araçlarını ya da bunların mütemmim cüzlerini sokağa veya kamuya ait sair bir yere bırakan kişiye 477 TL idari para cezası verileceğini belirten Kesimoğlu, araçların kaldırılmasına ilişkin masrafın da kişiden ayrıca tahsil edileceğini ifade etti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title