Haberler

Hünerli Eller Yarışması

Nehir Koleji tarafından Ardahan il genelindeki ana sınıfı öğrencileri arasında hünerli eller pastel boya resim yarışması düzenledi.

Nehir Koleji tarafından Ardahan il genelindeki ana sınıfı öğrencileri arasında hünerli eller pastel boya resim yarışması düzenledi.

Düzenlenen yarışmaya katılan onlarca öğrenci bahar konulu resimler yaparak yarışmaya iştirak ettiler.

Değerlendirme sonucunda güne damgasını vuran ise 23 Şubat ana sınıfı öğretmeni Gülsüm Bulga oldu. 23 Şubat ana sınıfı öğretmeni Gülsüm Bulga'nın öğrencileri ilk 3'ü kimseye bırakmadı ve yarışmada 1.olan Büşra Karabudak bisiklet kazanırken, 2.olan Kardelen Taş okul çantası ve kırtasiye seti 3.olan Elif Melis Kayaner scooter kazandı.

Yarışmada ilk 10 resim ödüllendirildi. Diğer öğrenciler de kumandalı araba hediyelerini aldılar. Ayrıca tüm öğrencilere de madalya takdim edildi.

Eğitimi temelde sevdirmeyi hedeflediklerini söyleyen Kolej Müdürü Murat Çolak, "istedik ki çocuklarımız başka başka kardeşleriyle birlikte oynasınlar, eğlensinler. Kurduğumuz oyun parkı, yaptığımız etkinlikler, yarışmalar tek bir dilek içindir o da daha iyi eğitim. Kurum olarak bu yıl erken kayıt döneminde mevcut öğrencimizden daha fazla kayda ulaştık. Bu yıl ortaokul kaydı da yapıyoruz. Gelen talepler bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Ana sınıfı grubumuz doldu, 1.sınıfları mecbur kalarak 2 şubeye çıkardık. Bizi düşünen, bize değer veren velilerimize teşekkür ediyoruz dedi. Bu tür il geneli etkinlikler eğitim havası oluşturmak için çok önemlidir. İnşallah gelecekte sosyal etkinlikler yanında akademik aktiviteler de düzenleyerek daha başarılı bir Ardahan için bizler de katkıda bulunacağız." şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title