Haberler

Hülya Sancaklı'dan Geriye Çocuklarına Bıraktığı Not Kaldı

Güncelleme:

MHP milletvekili Saffet Sancaklı'nın intihar eden eşi Hülya Sancaklı bugün tüm sırlarıyla hayata veda etti. Geride ise çocuklarına bıraktığı "Duygum, Mertim beni affedin." notu kaldı.

MHP milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı bugün yaşam savaşını kaybetti. Hülya Sancaklı'nın ihtihar nedeni ise bir sır olarak kendisiyle gitti. Ancak Hülya Sancaklı'nın intihar nedenine ilişkin kızı Duygu ve oğlu Mert için yazdığı son notta ipuçları var.

"DUYGUM, MERTİM BENİ AFFEDİN"

Sancaklı intihar etmeden önce çocuklarına bıraktığı notta şu ifadeleri kullandı:

"Duygum, Mertim beni affedin. Tükendim. Tüm sevdiklerimden özür dilerim"

HASTANE ÖNÜNDE TAZİYE ÇADIRI KURULDU

Tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybeden Hülya Sancaklı için Beylikdüzü Belediyesi hastane önüne taziye çadırı kurdu. 19 gündür yoğun bakımda yaşama tutunma mücadelesi veren Hülya Sancaklı'nın ölümünün ardından bir uzman polis ekibi hastaneye gelerek inceleme yaptı. Cenazenin Adli Tıp Kurumu'na gönderilmeyeceği öğrenildi. Saffet Sancaklı ve yakınları da hastaneye gelerek beklemeye başladı. Bu arada Beylikdüzü Belediyesi de hastane önüne taziye çadırı kurdu.

CENAZE YARIN FATİH CAMİİ'NDE

Hülya Sancaklı'nın cenazesinin yarın öğle namazının ardından Fatih Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

OĞLU KUŞKULANIP GÜVENLİĞİ ARAMIŞTI

Öte yandan Mert Sancaklı o gün annesinin intihar edebileceğinden kuşkulanmıştı. Mert Sancaklı intihar kuşkusu sebebiyle oturdukları sitenin güvenlik görevlisini aramış ve eve gidip bakmasını istemişti. Alkent 2000 sitesinin güvenlik görevlisi Kemal Ç., polise verdiği ifadede olayı şöyle anlatmıştı:

"Hülya Sancaklı'nın oğlu Mert, arayıp annesiyle telefonla konuştuğunu ve durumunun iyi olmadığını söyledi. Mutlaka evi kontrol etmemi istedi. Yedek anahtarın yerini de tarif etti. Yedek anahtarla kapıyı açıp eve girdim. Hülya Hanım'la göz göze geldik."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Saffet Sancaklı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title