Haberler

Hülya Koçyiğit Torununa, Ünlü Komedyenin İsmini Vermek İstiyor

Güncelleme:

8 aylık hamile Neslişah Alkoçlar, baby shower partisi düzenledi. Alkoçlar'ın anneannesi Hülya Koçyiğit, bebeğin ismini Cem Yılmaz'dan dolayı "Cem" olsun istiyor.

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Neslişah Alkoçlar, Şişli Marriott Otel'de baby shower partisi düzenledi.

Hint temalı partide Alkoçlar'ı annesi Gülşah Alkoçlar, anneannesi Hülya Koçyiğit ve kız kardeşi Aslışah Alkoçlar'ın yanı sıra yakın dostları da yalnız bırakmadı.

Parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

"O ÇOK SEMPATİK VE KOMİK BİRİ"

Parti sonrası soruları yanıtlayan Hülya Koçyiğit, bebeğin isminin Cem olmasını istediğini söyledi: " Cem Yılmaz'dan dolayı Cem olsun diyorum. O çok sempatik ve komik biri. Ona benzer belki."

Meme kanseri tedavisi gören Gülşah Alkoçlar da "Her şey yolunda. Tedavi oldum, test sonuçları iyi çıktı" dedi.

"CEM BENCE DE GÜZEL İSİM"

Torunuyla ilgili isim tartışmasına da değinen Alkoçlar, "Dedesi kendi adı Ender'i koymak istiyor. Annem de Cem dedi. Cem bence de güzel isim'"diye konuştu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Neslişah Alkoçlar Gülşah Alkoçlar Hülya Koçyiğit Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (43)

SuraMobil-IOS:

Belli ki engin altan düzyatan ic güveysi olarak girdi aile'ye, bebegin ismini sirf kizin ailesi seciyo anlasilan

54
5
yanıtYanıtla
Zeki:

Özentisiniz. Pastadaki yazı ingilizce olmayınca sosyeteye mahcup mu oluyorsunuz?. Ayrıca çocuğa isim verme görevi de babaya verilmiştir ama takmıyorsunuz anlaşılan. . .

43
5
yanıtYanıtla
Den84:

çocuğun adını babasının babası ve babasının annesi koyduğunda da aynı yorumu yazacak mıydınız? bir kaç yoruma baktım yok iç güveysi gitmiş yok ismi annesinin tarafı koyuyormuş. erkek tarafı ya da kadın tarafı fark eder mi? kadın eşinin tarafına ayak uydurduğunda nasıl ki herşey normalse erkek de eşinin tarafına uyduğunda herşey normal karşılanmalı.

yanıt0
yanıt1
Toyiki:

Ne icatlar cikartiyorlar ya benim bildigim kültürümüzde öyle bebek dogduktan kısa bir süre sonra evde mevlüd okutulur gerekirse şerbet ve bebek sekeri dagitilir bu gevur adetleri ne oluyor ki

46
1
yanıtYanıtla
ayşenur:

allah herkesin evladını bağışlasın ama bu kadar şatafat saçma ama artık devir değişti her şey gösteriş

45
0
yanıtYanıtla
gercek yorumMobil-ANDROID:

baby shower, tamamen islam disi bir kultur. bebegin dogup dogmayacagi bile belli degil... sob derece yanlis

32
13
yanıtYanıtla
BUNAMIŞSIN ARTIK:

ÖZENTİLER PASTA BİLE İNGİLİZCE YAZILI. BİR GRAM TÜRK EMARESİ YOK BUNLARDA.

38
2
yanıtYanıtla
erciyes:

bu ne doğmamış bebeğe parti yapmak eskiler bebek doğmadan beşiğini bile hazır etmezmiş.

38
1
yanıtYanıtla
figuran osman:

halbuki sarayında yalakalık yaptığı şahsın ismini vermesini beklerdik doğal olarak. baş harfi r. veya t. olsa iyi idi onun adına.

13
23
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

cem komedyenmi hadi yaa,hiç komedi halini gormedim,dinimizde cem adı yok malesef

21
10
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title