Haberler

Hülya Koçyiğit'in Kızı Kanser Oldu

Güncelleme:

Yeşilçam'da bir dönem çocuk yıldız olarak tanınan Gülşah Alkoçlar, göğüs kanserine yakalandı. 45 yaşındaki Alkoçlar, tedavi için Amerika'ya gitti.

Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar, ağustos sonunda büyük kızı Neslişah'ı ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'la evlendirmişti. Günlerce konuşulan görkemli bir düğün yapan ve ailece çok keyifli günler geçiren Alkoçlar, kısa süre önce göğsünde kanserli bir kitle olduğunu öğrendi.

KANSER ŞOKUYLA SARSILDI

Kanser şokuyla sarsılan Alkoçlar, hastalığını başta özellikle annesi Hülya Koçyiğit'ten gizledi. Ailesinde göğüs kanserine yakalanan kimse olmayan Alkoçlar, gerekli testleri yaptırdıktan sonra da geçen günlerde Amerika'ya gitti.

KEMOTERAPİ GÖRECEK

Önceki gün İstanbul'a dönen Alkoçlar'ın önce ameliyat yerine kemoterapi göreceği öğrenildi. Göğsündeki kitle küçültülecek olan Alkoçlar'ın gerekirse ameliyat olmasına karar verilecek. Eşi Ender Alkoçlar, kızları Neslişah ve Aslışah bu zor döneminde annelerinin üzerine titriyor, moralini yüksek tutmak için ellerinden geleni yapıyor. İki hafta önce İpek Ayaydın'ın nikahına beraber katıldığı annesine Neslişah Alkoçlar, sosyal medyadan duygusal bir mesaj gönderdi ve "Bu dünyaya bir daha gelsem yine annem olarak seni seçerim. Seni çok seviyorum. Sen iyi ki varsın" yazdı.

HIZLA YAYILIYOR

Son yıllarda hızla yayılan göğüs kanserine yakalanan ünlüler arasında Oya Başar, Vahide Gördüm, Deniz Uğur, Nilüfer ile 'Karadayı' ve 'Kara Para Aşk'ın genç senaristi Sema Ergenekon da bulunuyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Gülşah Alkoçlar Hülya Koçyiğit Ender Alkoçlar Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

ESAS ATATURKCU:

EE AKİL İNSAN ALLAH İŞTE OKADAR ŞEHİDİN KEMİKLERİNİ SIZLATTINIZ

11
36
yanıtYanıtla
SERAY:

Ama siz de yapmayın ya! Ortada kanser denen bir illet var, ''allah şifa versin'' diyeceginize neler diyorsunuz, hiç yakıştıramadım!

yanıt0
yanıt0
kutlu baba:

sevgili Atatürkçü. seninki esas değil sahtelik. . Atatürk olsaydı boğazına yapışırdı senin. . ne alaka. . akil dediğin onun annesi. . . bu kanser denilen bir illet. . . sana da gelebilir. . vicdanlı ol. insan ol. . akıllı ol. . gerçek Atatürkçülük cehaletten uzak olmaktır. . yazık sana

yanıt0
yanıt0
Seray:

Allah şifasını veririr inşallah. Mazbut bir yaşantısı oldugu icin Gülşah''ı seviyorum, onu ve ailesini Allah korusun. Insallah en kısa zamanda saglıgına kavuşssun

28
0
yanıtYanıtla
ülker ak parti mersin:

hülyayı çok severim gülşahın flimlerini hala izliyorum şifa diliyorum kızıma

26
1
yanıtYanıtla
haci nazir:

Ismin haric diger yazilara ortagim keske birde yalaka olmasan akp fala filan

yanıt0
yanıt0
İNADINA AKP:

Yalakalıkla alakası yok herkes rengini belli edebilir aynı senin gibi. .

yanıt0
yanıt0
antiteyyo:

güllüşah olarak tanımıştım ibo ile güllüşah filminden. çok tatlı bir kız çocuğuydu ozamanlarda. hiç değişmemiş. hala daha çok tatlı. Allah şifasını versin iyileşsin biran evvel.

25
1
yanıtYanıtla
SİVASLI:

Sağlık hiçbir şeye benzemez Allah düşmanımın başına vermesin. Siz hala böyle bi konuda bile akil insan diye siyaset peşindesiniz.

22
3
yanıtYanıtla
m.ali:

Allah (c. c) acil sifalar versin inşallah.

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title