Haberler

Hülya Koçyiğit Hayranına Dava Açtı, Borçlu Çıktı

Güncelleme:

Hülya Koçyiğit, internette filmlerinin linklerini yayınlayan hayranına açtığı telif davasını kaybetti. Mahkeme hayranının avukat masrafını Koçyiğit'in ödemesine karar verdi.

Türk sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit, internette adına sayfa açıp filmlerinin linklerini yayınlayan hayranına avukatının açtığı telif davasını kaybetti.

"SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Davalı, "Ben Hülya Koçyiğit'in hayranıyım. Sayfaya bazı filmlerinin Youtube'de bulunan linklerini eklemiştim. Bunu da para kazanmak için yapmadım. Suç olduğunu bilmiyordum. Linkleri kaldırdım" diye ifade verince dava düştü.

KOÇYİĞİT'İN MERCEDES'İNE HACİZ

Ancak İstanbul 7. Asliye Hukuk Mahkemesi, davalı hayranının avukat masrafını Hülya Koçyiğit'in ödemesine karar verdi. Avukatına tebligat gitmesine rağmen yaklaşık 1000 TL'lik ödeme yapılmayınca Koçyiğit'in Mercedes otosuna İstanbul 29. İcra Müdürlüğü'nce haciz konuldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Koçyiğit İstanbul Mercedes Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

KılıçMobil-IOS:

İyi olmuş bravo hakim e Siz kimler sayesınde para kazanıp ünlü oluyorsunuz?

31
0
yanıtYanıtla
ELA:

Bu kadının filmleri çok gıcık bunu kim abarrtı böyle bi güzelliğde yok

26
3
yanıtYanıtla
26:

mahkemeyi tebrik ediyorum. doğru karar. bu akil bozuntusunu sanatçı diye kayırmamış sayın hakimlere teşekkürler.

28
1
yanıtYanıtla
vatan:

hakim süpermıs helal sana hakim bey

27
0
yanıtYanıtla
bak bakMobil-ANDROID:

artiste bak sen hayranları sayesinde ekmek yediği için teşekkür edeceğine

26
0
yanıtYanıtla
Nesli Mobil-ANDROID:

hayranım varmış bu yaşıma bu iticiliğime diye sevineceği yerden nrden para vururum diye netteki hayranlarını inceliyo galiba pislik

20
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmus

19
0
yanıtYanıtla
AR,,,,,,,:

İŞTE NE OLDĞN ANLAYIN

17
0
yanıtYanıtla
gulfem:

Parasiz kalmis galiba...

16
0
yanıtYanıtla
vatancı:

bu film yıldızları dediğimiz mahluklarda bunlar işte herşeyi para olarak görüp yaparlar hayranları falan bunlar için önem taşımaz sadece lafta söylerler siz benim herşeyimsiniz falan tırışkadan sözler

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title