Haberler

Hülya Cup Adana'da

İstanbul ve Antalya'dan sonra, Anadolu'ya ilk kez Adana ile açılan Hülya Cup Tenis Turnuvası heyecanı cumartesi günü başlıyor.

Türkiye'deki 60 senior turnuvaları arasında medyanın ve tenis severlerin en çok ilgi gösterdiği turnuvaların başında gelen Hülya Cup'un Adana ayağında geriye sayım başladı. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) ev sahipliği yapacağı turnuvaya, teklerde 208, çiftlerde 27 çift olmak üzere toplam 262 sporcu başvurdu.

Tenisçilerin, bayanlarda 25+, 35+, 45+, erkeklerde 25+, 35+, 45+, 55+, 60+ ve 65+, çift bayanlarda 35+, çift erkeklerde 35+, 45+, 55+, karışık çiftlerde 35+, ayrıca her iki grupta yaşına bakılmaksızın yeni başlayanlar grubu olmak üzere toplam 16 grupta raket sallayacağı turnuva, 22 Eylül'de Hülya Avşar'ın gösteri maçı ile başlayacak.

13 Ekim'de oynanacak final maçları ile sona erecek Hülya Cup Adana'nın ödül töreni 20 Ekim'de yine Hülya Avşar'ın katılımı ile yapılacak. Turnuvanın gelirleri ile Hülya Cup Tenis Bursu ile desteklenen 12-14 yaş arası oyuncuların 29 Ekim-4 Kasım tarihlerinde İspanya'da düzenlenen G3 12 -14 Yaş Turnuvası'na katılım masrafları karşılanacak.

Hülya Cup'ın İstanbul ayağının 1000 sporcunun katılımı ile yapıldığını hatırlatan ATDSK Başkanı H.İlker Güner, "Biz Adana'da 300 sporcunun katılmasını hedeflemiştik. Bu hedefimize ulaştığımızı söyleyebilirim. Hülya Cup Adana'nın birkaç amaca hizmet edecek olması bizi de mutlu ediyor. En önemli yanı, bu turnuva ile kentimizin tanıtımına, Adana'mızın imajına olumlu bir katkı koymak, kentimizin Hülya Cup gibi önemli bir turnuva ile tanınmasını sağlamak. Bu turnuvanın geliri ile yetenekli genç tenisçilerimize de burs sağlanması emek veren herkese ayrı bir mutluluk veriyor. Tüm tenis severleri turnuvamıza bekliyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hülya Avşar İstanbul Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title