Haberler

Hülya Avşar: Nasıl Olsa Acun'un Teknesi Var

Güncelleme:

Kızına tekne alacağına dair çıkan haberlere Avşar kızı, "Tekne almayı düşünmüyorum. Hem nasıl olsa Acun'un teknesi var" dedi.

Nilüfer Bulut’un davetine kızı Zehra’yla katılan Hülya Avşar, hurafelere değil, sadece nazara inandığını söyledi.

"ALLAHA ve NAZARA İNANIRIM"

Avşar, “Bir Allah’a bir de nazara inanırım o kadar. Bana nazar değmiyor çünkü her gün ‘Allah nazardan saklasın herkesi ve bizi’ diye dua ederseniz o zaman değmiyor. O kadar büyük bir Allah sevgisi var ki içimde o yüzden korkmuyorum” dedi.

ACUN’UN TEKNESİ VAR

Hafta sonu Bodrum’dan Yunan Adaları’na açılarak arkadaşlarıyla tatil yaptığının hatırlatılmasına ise “Bir buçuk günlük bir tatil yaptık. Eee tabii Yunan Adalarında bikini giydik güneşlendik size poz mu verecektik? Kaçmadık niyetimiz oydu, öyle çıktık.”

Kızına tekne alacağına dair çıkan haberlere ise, “Bu sene tekne tatili yapmayacağım. Tekne almayı da düşünmüyorum. Hem nasıl olsa Acun’un teknesi var” dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: Magazin

Nilüfer Bulut Hülya Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (25)

mardin:

allaha inancı olan bikiniyle çıkmaz elalemin önüne.........................

43
13
yanıtYanıtla
Altayalibaba@hotmail.com:

Mardinli haklısın İslamiyet kurallarına göre fakat bu çağda erkeklerde kadınlarda o şehveti yaşamak için, erkekler fırsattan istifade edebilmek için bu tür kurallara sonuna kadar karşı çıkarlar, inkar ederler, yazılı ve sabit olan metinlerden binbir anlam çıkarırlar. Hepsi o şehveti yaşayabilmek içindir :) Boşversene kim ne yaparsa yapsın. Çürük elmayı kurtlar, temiz elmayı insanlar yer.

yanıt0
yanıt0
KUNDURA SELİMfc_Danger16@hotmail.com:

HOPALIMISIN SİEMPRE MİSİNİZ NE .OK SANIZ ARTIK SİZİN KAFAYI ÇOKTAN YEMİŞSİNİZ UTANÇ FALAN KALMAMIŞ SİZDEDE O ZAMAN SİZDE ORANIZI BURANIZI GÖSTERİN MİLLETE

yanıt0
yanıt0
YORUMnededinbakimsen@hotmail.com:

MARDİN KARDEŞ DOĞRU SÖYLER, EĞER MÜSLÜMANIM DİYORSAN ALLAHIMIZIN KUR''AN-I KERİMİMİZLE EMRETTİKLERİNE UYACAKSIN. BUNLARDAN EN ÖNEMLİSİ DE MAHREM BÖLGELERİNİ HARAM GÖZLERDEN SAKINMAKTIR. BEN DE BİKİNİ GİYDİM AMA SONRADAN DÜNYA MALI İLGİMİ ÇEKMEMEYE BAŞLADI. PİŞMAN OLDUM. ARTIK GİYMİYORUM. TABİ GİYENE DE KARIŞMAYIZ, HER BİKİNİ GİYENE DİNSİZ MUAMELESİ DE YAPMAYIZ. HERKESİN KALBİNDEN GEÇENİ ALLAH BİLİR TABİKİ DE. BU DÜNYAYA İBADET ETMEK İÇİN GÖNDERİLDİK. HARAMDAN SAKINMAK İÇİN. BU NEDENLE BİKİNİ BANA GÖRE DE İSLAMİYETE TERS DÜŞER.

yanıt0
yanıt0
ÇAPULCU:

ŞU KADININ ALLAH İÇİN 1 TANE ÖZELLİĞİNİ SAYSANIZA BANA YA OYUNCUMU HAYIR SESİMİ GÜZEL HAYIR ÇOKMU GÜZEL HAYIR MANTIKLI AKILLI YORUMLARIMI VAR HAYIR ANLAMIYORUM BUNU EKRANA NEDEN GETİRİP DURUYORLAR BU HAYATTA BALLI OLACAK ARKADAŞ BEN ONU ANLADIM.

19
11
yanıtYanıtla
uğurulusugur@hotmail.com:

güzel mi değil :D bu kadın kaç yaşında ve hala bu görünümde. gençlik yıllarındaki filmlerine bi bak ne kadar güzel ne kadar çirkin anlarsın. iç güzellik dediğin zaman senle hemfikir olabilirim :D

yanıt0
yanıt0
SIRNAKLIdamlahtc@outlook.com:

NASIL OLSA BU DUNYADA ÖLÜM VAR BIR GUN GELIR ÖLECEKSIN HÜLO

22
5
yanıtYanıtla
nevinnevbalt@gmail.com:

sen kazıkmı çakacaksın ne alaka şimdi böyle bir yorumu hangi kafayla yaptığını inan çok merak ediyorum ne kadar kıskanç ve fesatsınız iğreniyorum sizin gibi insan müsvetdelerinden

yanıt0
yanıt0
emre:

evet doğru dedin acunun teknesi var ama BU DÜNYANIN BİR DE ÖBÜR TARAFI VAR.....bundan nehaber????hülya avşarrrr

20
1
yanıtYanıtla
.....:

inanç var AMA icraat:0

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title