Haberler

Hülya Avşar, Kemal Kılıçdaroğlu'na Açtığı Davadan Vazgeçti

Güncelleme:

Sanatçı Hülya Avşar, iki yıl önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 100 bin TL'lik tazminat davasını geri çekti.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminden sonra hem halk hem de siyasilerin birlik ve beraberlik mesajı vermesi üzerine, Hülya Avşar Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 100 bin TL'lik davadan vazgeçti.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ağırladı. Bundan etkilenen Avşar, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açtığı davayı geri çektiğini açıkladı.

"YETER Kİ BİRLİK BERABERLİK OLSUN"

Instagram hesabından dün bir açıklama yapan Hülya Avşar, "Yeter ki birlik, beraberlik olsun. Yalaka demesini unutuyorum. Ben de Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığım davayı geri çekiyorum. Kılıçdaroğlu ve diğer parti liderlerine birlik ve beraberlik için tekrar teşekkür ederim. Sevgiler" dedi.

İkili arasındaki tartışma Kılıçdaroğlu'nun; gazetecilerin Hülya Avşar'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili yaptığı açıklamaları sorması üzerine "Hülya Avşar kim? Sanatçı mı? Yalakadan sanatçı olmaz. Sanatçı dik durur, gücün karşısında eğilmez" demesiyle başlamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Binali Yıldırım Hülya Avşar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title