Haberler

Hülya Avşar'ı, Sahilde Yürürken Arkadan Sarılan Hayranları Korkuttu

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda evine hırsız giren Hülya Avşar, Balıkesir'de yürüyüş yaparken hayranlarının arkadan gelip sarılması üzerine büyük korku yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde evine hırsız nedeniyle zor günler geçiren Hülya Avşar'a bir şok da tatil için gittiği Balıkesir'den geldi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Balıkesir'de hayranlarının kendisini takip ettiğinden habersiz sahilde yürüyüşe çıktı. Dalgın dalgın sahilde yürüyen Avşar'a İstanbul'dan gelen hayranları bir anda arkadan yaklaşarak sarıldı. Çok korkan Hülya Avşar,bir anda çığlıklar atarak hayranlarının ellerinden kurtuldu.

Hülya Avşar'ı, Sahilde Yürürken Arkadan Sarılan Hayranları Korkuttu

OLAY SONRASI EMNİYETE BAŞVURDU

Ortalığı karıştıran olayın iç yüzü anlaşıldıktan sonra uzun süre kendisine gelemeyen Hülya Avşar, olay sonrasıemniyete başvurarak can güvenliği olmadığını söyledi.

Hülya Avşar'ı, Sahilde Yürürken Arkadan Sarılan Hayranları Korkuttu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Avşar Balıkesir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

ipek:

Şunları şişirip durmayın arkadaş artık ya . yok arkasından sarılınmış mış yok can güvenliğiymiş. Asıl bizim can güvenliğimiz tehlikede Hülya Avşar gibi sürekli kürtlük pkk reklamı yapan bir pek böyük aktiristimiz var ve biz bunlara bu ülkede bunları trilyonluk yaptık . sonra dönüyor can güvenliği diyor senelerdir kim sana ne yaptı kimin umrundasın

31
3
yanıtYanıtla
ZAVALLI:

BU DA KENDİNE SALDIRSALAR DA MANŞETLERE DÜŞSEM DİYE UĞRAŞIYOR İŞTE SON ÇARE :))))

17
0
yanıtYanıtla
ESNAF:

Dünya adaletli olsaydı bu cahiller olmazdı. . .

14
3
yanıtYanıtla
sedat:

buda gündeme kıçıyla başıyla gelmeye çalışıyor gerçi başka bir özelliği veya yeteneği yok oda haklı

12
0
yanıtYanıtla
BIRAK ARTIK YAKAMIZI:

YAV HE HE

11
0
yanıtYanıtla
tuncay kilinc:

cöpp kutusu kulanma tarihi bitmisdir mason cakmasi

11
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

daha ne istiyorsun kartlaştın hala hayranın varmış ona yemek ısmarlaman lazım yahu

10
0
yanıtYanıtla
kenan:

Ayvalık, Balıkesir de denizmi var?

3
7
yanıtYanıtla
Derya:

Yuh

yanıt7
yanıt0
Mine:

Bu pörsümüş karının hayranimi var

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title