Haberler

Hülya Avşar'dan Bacak Şov

Güncelleme:

49. Altın Portakal Film Festivali'nde ilk ödüllerin verildiği geceye Avşar kızı damgasını vurdu.

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, açılış ve onur ödülleri gecesi, kokteylin ardından Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde kırmızı halı geçişiyle başladı.

Kırmızı halıda en çok alkışı Yeşilçam'ın emektarlar isimleri aldı. Selda Alkor, Salih Güney, İlyas Salman, Selçuk Yöntem gibi Yeşilçamın ünlü isimleri kırmızı halından geçerek gecenin yapıldığı Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'ne geçti.

Geceye kızı Anjelik'le birlikte katılan Ahu Tuğba, boyundan bağlı beyaz kıyafetiyle dikkat çekerken kırmızı halı geçişine Hülya Avşar damga vurdu.

Avşar, gece için önden derin yırtmaçlı siyah bir elbise tercih etti. Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Hülya Avşar'ı kırmızı halı geçişinin sonuna doğru başlayan sağnak yağmurdan görevliler korudu. Üç görevli, şemsiyelerle Avşar'a kırmızı halı boyunca eşlik etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Cam Piramit'te düzenlenen açılış ve onur ödülleri töreniyle başladı. 'Mizah-Muhalefet-Demokrasi' temasıyla düzenlenen festivalin açılış gecesinin sunuculuğunu İclal Aydın ve İlker Aksum yaptı. Açılış töreninde sahne alan Ömür Gedik, şarkılarıyla geceye renk kattı.

ONUR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'a "Sanatta sosyal sorumluluk ödülü" verildi. Gecede 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne değer görülen yönetmen Duygu Sağıroğlu, yapımcı Necip Sarıcı, oyuncular Güler Ökten, Salih Güney ve Meral Zeren'e de ödülleri takdim edildi. Aynı zamanda festivalin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı olan Macar Yönetmen Istvan Szabo da 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nün sahibi oldu. 'Sinema Emek Ödülü' Erol Batıbeki'ye verilirken 'Yıldırım Önal Anı Ödülü' Işık Yenersu'nun oldu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selda Alkor Salih Güney Hülya Avşar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title