Haberler

Hülya Avşar'a, Tuğba Ekinci Sorulunca Çıldırdı

Güncelleme:

Avşar, eski eşi Kaya'nın 5 yıldır kendisine mesaj attığını söyleyen Tuğba Ekinci'yle ilgili soruya, "Banane ben karısı değilim. Feraye düşünsün" diyerek tepki gösterdi.

Bir ayak bakım kreminin yüzü olan Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun 5 yıldır kendisiyle buluşmak için mesaj attığını açıklayan Tuğba Ekinci'yle ilgili soru soran muhabirle tartıştı.

"BİZ SORUNCA TERBİYESİZ OLUYORUZ"

Muhabirden "Hülya hanım bu tip soruları programınızda soruyorsunuz. Biz sorunca mı terbiyesiz oluyoruz?" cevabını alınca küplere binen Avşar, "Beni hiçbir şekilde ilgilendirmeyen o şahsa, o tür insanlara cevap verip de prim yaptırır mıyım? Benim ismimi kullansa ne olur benim adım günde 1500 kez geçiyor gazetelerde, o şahıs beni ilgilendirmiyor. Beni tanıyın artık sinirlendirmeyin, kime ne soracağınızı bilin" dedi.

"BANANE BEN KARISI DEĞİLİM"

Çilingiroğlu'nun özel hayatıyla ilgili konunun muhatabı olmadığını ifade eden Avşar, 'Banane canım ben karısı değilim. Bir şey değilim. Sonuçta ayrıldık gitti. Banane ya Kaya Çilingiroğlu'ndan falan boşandım bitti. Sonra bir karısı (Feraye Tanyolaç) oldu, boşandı. Yani bunu o düşünsün. Çapkınlığından haber çıkmışsa bana ne Allah aşkına! Bir benim yerime koyun kendinizi" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Tuğba Ekinci Hülya Avşar Magazin Haberler

500

Yorumlar (29)

SevdamobilWeb@haberler.com:

Ne alıp veremedıgınız var hulya avsarla Kadın guzel,başarılı daha ne olsun.muhabır tam bır gerızekalı.yıllar önce boşanmış ne ılgılendırır onu Kayanın yaptıkları.

8
11
yanıtYanıtla
GencoMobil-IOS:

Burusuk hulya magazin dunyasi bikti senden defol artik

17
2
yanıtYanıtla
Efe Sorgunlu:

Bu kadını konu yapanlara şaşıyorum.

13
2
yanıtYanıtla
Kendi HalindeMobil-ANDROID:

iğrenç kadın

10
5
yanıtYanıtla
jiletmobilWeb@haberler.com:

egon dan öleceksin hülya

12
3
yanıtYanıtla
KARAGÜMRÜKÜZ FENASKERZ:

DOGRU SÖYLEMIS KARISI DEGILIM DIYE! ÜLKEYE MAL OLMUS HERKEZIN KARISI OLMUS!KAYA DA KIMMIS KAYAN KAYANA. .

13
2
yanıtYanıtla
bakmobilWeb@haberler.com:

Hulya kibirinden oleceksin he kadin senin devrin kapandi git otur evine be yetmedi mi aldigin paralar en son kizinla oynadigin reklamda bir bucuk milyon almissin daha mi doymadin gicik insan.

11
3
yanıtYanıtla
sanATçı:

bu kadını artık görmek istemiyoruz. . . bi köşeye çekilsin ve milletin kendisini unutmasına yardımcı olsun. . . ha bide sanatcı ya. . . kimin aklında nasıl kaldığı belli

10
4
yanıtYanıtla
Mentollü:

Kadın haklı beyler, dağılın!

8
5
yanıtYanıtla
vatandaqş:

seni sanatcı diye ortaya sürüyorlar ya çok üzülüyorum

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title