Haberler

Hükümet ile HDP Heyeti Görüşmesinde Sürpriz İsim

Güncelleme:

Dolmabahçe'deki görüşmede sürpriz bir isim de yer aldı. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu'nun tarihi görüşmeye katılması dikkat çekti.

Hükümet ile HDP arasındaki görüşmeyle ilgili servis edilen fotoğraflarda sürpriz bir isim vardı. Bu isim, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu'ndan başkası değildi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, HDP grup başkanvekilleri Pervin Buldan, İdris Baluken, HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofis'te bir araya geldi.

DİKKAT ÇEKEN İSİM: MUHAMMED DERVİŞOĞLU

Anadolu Ajansı tarafından servis edilen fotoğraflarda Mahir Ünal'ın yanında yer alan bir isim vardı. Herkes bu ismin kim olduğunu merak ediyordu. Bu isim, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu'ndan başkası değildi.

Kaynak: Haber7

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dolmabahçe Sarayı Yalçın Akdoğan Mahir Ünal Efkan Ala Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Zındık Mobil-IOS:

MHP. Kapatılsın. Bölücü

27
92
yanıtYanıtla
EBUBEKIR ZOZANİmobilWeb@haberler.com:

Mhp kapatılsın bölücü mhp

17
52
yanıtYanıtla
Zındık Mobil-IOS:

Hadi. Tırkolar. Apo'ya. Duaya. Kalkın. Askerlikten. Yırtınız

10
45
yanıtYanıtla
Zındık Mobil-IOS:

MHP. BBP. Ye. Çay. Şeker. ALIN. Ocaktan. Çıkmasınlar

14
38
yanıtYanıtla
Alperen Mobil-ANDROID:

Silah birakip dagdan inin dis gucler bizi bize biraksinlar biz Kurtcede konusuruz Lazcada konusuruz Cerkezcede konusuruz bunu ULkucu bir Alperen olarak soyluyorum bu ulke hepimize yeter biz bir olduktan sonra.

30
10
yanıtYanıtla
FIRFIR:

SADECE TÜRKÜM DİYENLERE SORUYORUM , MUTLUMUSUNUZ?

14
22
yanıtYanıtla
ilgincMobil-ANDROID:

oylar mhp ye

13
21
yanıtYanıtla
Zındık Mobil-IOS:

Irkcılara. Bakır Köye. Rehabilitasyon. Merkeze

17
15
yanıtYanıtla
Özgür demokratMobil-IOS:

kahrolsun PKK terör vahşi kan emici Kürt faşistler

6
23
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

bunu isteyen kürtler değil kürtüm deyip onları aptal yerine koyan peşmergeler ah özal ah yaktın türkiyeyi

11
17
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title