Haberler

Hükümet, Erken Seçim İçin Düğmeye Bastı

Güncelleme:

Hükümet 2015'teki seçimleri nisan ayı sonu ya da mayıs ayının hemen başında yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye, 2015 nisan ayının sonu itibari ile yoğun bir sınav maratonuna girecek. TEOG Sınavı, haziran ayının ikinci ve üçüncü haftalarında da LYS sınavları gerçekleştirilecek. 12 Haziran'da okullar kapanacağı için insanların yazlık ya da memleketlerine gitme dönemi başlayacak.

GENEL SEÇİMLERİ OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİR

Bu gelişmelerin en geç 7 Haziran 2015 pazar günü yapılması planlanan genel seçimleri olumsuz etkileyebileceğini düşünen Hükümet seçimleri nisan ayı sonu ya da mayıs ayının hemen başında yapmaya hazırlanıyor.

MECLİS'TEN KARAR ÇIKMASI GEREKİYOR

Bu öne alman erken seçim sayılacağından bunun için Meclis'ten karar çıkarması gerekiyor. Karara göre seçim takvimi yeniden belirlenecek. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (53)

GENÇ MUSTAFA:

TÜM ÜLKEMDE YAŞAYAN MÜSLÜMANLARIN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN. ALLAH KURBANLARINIZI KABUL ETSİN. ALLAH ÜLKEMİ TÜM KÖTÜLÜKLERDE KORUSUN.

62
10
yanıtYanıtla
GENÇ MUSTAFA:

BEYENMEYENLER NİÇİN BEYENMEDİ ACABA BAYRAM KUTLAMA MESAJI YAZDIM BUNE PERHİZ NE LAHANA TURŞUSU.

yanıt0
yanıt0
Ustura:

Amin. Teşekkürler kardeş seninde bayramın kutlu olsun. Beğenmeyenler Müslüman değilde ondan, muhtemelen zerdüştlerdir.

yanıt0
yanıt0
duman duman:

baris ve huzur dilegiyle bayramimiz kutlu olsun sagol genc mustafa. . . .

yanıt0
yanıt0
ANTI AKP:

akplileri koyunlarin bir kesimi uyanacak az kaldi bu rezalete br son geliyor. turkiye refah gunlerini de gorecek hangi parti seneye iktdar olur onu bilmemem ama akp olmucak cunku ipi coktan cekildi. yakinda NE DEMEK ISTEDIGIMI COK IYI ANLARSINIZ.

45
12
yanıtYanıtla
REALİST:

12 SENEDİR AYNI MASAL :)) USTA VE HOCAYA OY VERMEYENLER KEMALE Mİ VERCEKMİŞ SEN İNANIYOMUSUN BUNA ÇARKÇI KEMALİN ÇARKCI TIPIŞ TIPIŞ CILARI SİZİ :))

yanıt0
yanıt0
GENÇ MUSTAFA:

SON ON SEÇİMDİR KAYBEDEN SADECE CHP MHP DİİL UZLETT KARDEŞİM SEN KAYBEDİYORSUN ÇOCUKLARIN KAYBDEDİYOR BEN KAYBEDİYORUM FAKİR FUKARA KAYBEDİYOR KISACASI TÜRKİYE HALKLARI KAYBEDİYOR SENİN GİBİLER İSE HEP KAZADIKLARINI SANIYOR TARİH ONLARA VE ÇOCUKLARINA GERÇEKLERİ BİR GÜN GÖSTERECEK AMA İNŞALLAH GEÇ OLMAZ

yanıt0
yanıt0
kapkara:

suriyeli göçmenler ak partiyi bitirdi ak partiye oy moy yok arkadaş. . . gelen suriyeliler versin oylarını. .

43
12
yanıtYanıtla
UZAYLI EKSELANT SİYAH MELEK.........!:

ŞU AKP''DEN KURTULALIM. . . . BAŞKA BİR ŞEY İSTİYEN YOK. . . KARDEŞŞŞŞŞŞŞİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM. . . . . . . . . . . . . . ?

37
16
yanıtYanıtla
anti akp:

sinavlar olumsuz etkileyecekmismis. siz onu benim kulahima anlatin. nedenini soylemeye hacet yok. dilimde tuy bitti ayni seyi soylemekten. ancak yapmis oldugunuz pislikleri ortemezsiniz artik cok gec. kara kara dusun bakalim akp sonunuz geldi.

26
10
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title