Haberler

Hukukçular Derneği Sertifika Töreni

Adalet Bakanı Bozdağ: "Bilim komisyonu oluşturarak, avukatlık yasasının yeniden yapılması konusundaki çalışmaların sonuna geldik.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bilim komisyonu oluşturarak, avukatlık yasasının yeniden yapılması konusundaki çalışmaların sonuna geldik. Bugün bu çalışmamızı kurumların görüşüne sunduk. Taslak çalışma, kurumların görüşünden sonra bakanlığımızda yeniden ele alınacak ve ardından Bakanlar Kurulu'na sunularak, yasalaşma süreci hızlandırılacaktır"" dedi.

Hukukçular Derneği tarafından Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen, "Hukukçular Derneği Sertifika Töreni"ne katılan Bozdağ, konuşmasında, bütün avukatların Avukatlar haftasını gönülden kutladığını söyledi.

Avukatlık mesleği ile ilgili bakanlık olarak çok geniş kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kapsamda bilim komisyonu oluşturarak, avukatlık yasasının yeniden yapılması konusundaki çalışmaların sonuna geldik. Bugün bu çalışmamızı kurumların görüşüne sunduk. Taslak çalışma, kurumların görüşünden sonra bakanlığımızda yeniden ele alınacak ve ardından Bakanlar Kurulu'na sunularak, yasalaşma süreci hızlandırılacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

Bekir Bozdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title