Haberler

Hukuk ve Yaşam Gurubu'ndan Ağrı'ya Anlamlı Yardım Kampanyası

Bartın Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Hukuk ve Yaşam Gurubu Ağrı’da bulunan 2 okulda maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım kampanyası başlattı.

Bartın Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Hukuk ve Yaşam Gurubu Ağrı'da bulunan 2 okulda maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım kampanyası başlattı.

Hukuk ve Yaşam Gurubu tarafından Bartın Hükümet Caddesi'nde açılan stantta 6-17 yaş gurubu öğrenciler için kıyafet ve eğitim malzemeleri yardım duyurusu yapılmaya başlandı. Gurubun toplanan yardım malzemelerini Ağrı'nın Taşlıçay ilçesi ve Karaağaç köyünde bulunan okullarında maddi durumu iyi olmayan öğrencilere gönderileceği bildirildi. Hukuk ve Yaşam Gurubu adına bir açıklama yapan Tolga Samancı ve Ebru Demir, "Bartın Üniversitesi öğrencilerinin gönüllülük esasıyla bir araya gelerek oluşturduğu ve Bartın Üniversitesi bünyesinde kulüp olma faaliyetleri yürüten öğrenci topluluğuyuz. Bu topluluğun amacı Bartın Üniversitesi bünyesinde ve il genelinde kitap okuma, tartışma, film izleme etkinlikleri, sosyal sorumluluk projeleri yürütme, üniversitemizde kulüp kültürünü oluşturma ve öğrencilerin birbirleriyle ve halkla sosyalleşmesini sağlamaktır. Ağrı'ya yardım etkinliği orada görev yapan öğretmen arkadaşlarımızın talebi doğrultusunda yine hukuk ve yaşam gönüllüleri tarafından düzenlemiş bir sosyal sorumluluk projesidir. Aynı yardımlar toplanarak Ağrı'nın Tutak ve Taşlıçay ilçelerinde bir ilkokul ve ortaokula yardım yapılacaktır. Duyarlılığından ve yardımlarından dolayı Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bartınlı işadamlarını, hayırseverleri ve halkımızı yardım kampanyasına davet ediyoruz" dediler. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaağaç Taşlıçay Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title