Haberler

Hüda-Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu İftarını Cizre'de Açtı

PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şırnak’ın Cizre ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve genel başkan yardımcıları, HÜDA-PAR Cizre İlçe Başkanlığı tarafından Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada konuşan HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "Bu rahmet ikliminde gönül isterdi ki daha güzel, yıkılmamış, ayakta ve bu kadar acı yaşamamış bir Cizre'de bir araya gelmek. Son birkaç aydır ve bir yılı aşkın bir süredir adım adım tırmanan bu gerginlik ve akabinde bazı mahalleri yıkılan, pek çok can kaybına tanık olmuş bir şehir Cizre. Hz.Nuh'un şehri, Melaye Ciziri'nin şehri ama bu kimliğinden uzaklaştırılmaya çalışılan, buradaki insanların kendi örfünden, kültüründen, adetinden, kendi inancından, kendi değerlerinden uzaklaştırmaya çalışan, farklı farklı şer odaklarının hedefindeki Cizre. Allah Cizre'yi, Cizreliler'i ve bütün kardeşlerimizi, bütün müminleri her türlü şerrinden, her türlü şer odaklarının şerrinden mahrumda bulunsun" dedi.

Yapıcıoğlu, "Her şeyden önce bizim birbirimizin gözlerinin içine bakarak birbirimizin elini tutmamız gerekir. Her şeyden önce kardeşler olduğumuzu önce bizim anlamamız gerekiyor. Rabbim daha fazla acılar yaşatmasın bu memlekete. Kendi ideolojileri ve kendi makamları için bu millete acılar yaşatmaya çalışan insanlara da bir daha fırsat vermesin inşallah" diye konuştu.

İftar programı sonunda HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Cizre İlçe Başkanı Ahmet Elçin, programa katılanları tek tek uğurlayıp katılımlarından dolayı teşekkür etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Zekeriya Yapıcıoğlu Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

semih:

sen kürtlerin kardeşi olamazsın osmanlısın korucusun filistinli azeri özbeksin ama ne yazıkki kürt olamazsın cesaretin yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title