Haberler

Hüda-Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu Açıklaması

"Gençlik bir toplumun enerjisi, geleceği, lokomotifidir.

Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Gençlik bir toplumun enerjisi, geleceği, lokomotifidir. Bu lokomotif toplumun geleceğini doğru yönde, doğru şekilde inşa ederse bütün toplum kazanır" dedi.

Hüda-Par Batman Gençlik Kolları Başkanlığınca "Toplumda Sorumluluk ve Gençlik" konulu etkinlik düzenlendi.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlliğe katılan Yapıcıoğlu, gençlerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Gençlik bir toplumun enerjisi, geleceği, lokomotifidir. Bu lokomotif toplumun geleceğini doğru yönde, doğru şekilde inşa ederse bütün toplum kazanır" diyen Yapıcıoğlu, iyi bir gençlik yetiştirmenin herkesin boynunun borcu olduğunu belirtti.

Yapıcıoğlu, "Gençliği olmayan veya gençliği bozulmuş bir toplumun geleceği de yoktur. O toplum çökmeye, o toplum bozulmaya, o toplum yıkılmaya mahkumdur. Sizin gibi genç kadrolara sahip olmak bizim sevincimiz, iftiharımız, güvencemizdir" diye konuştu.

Gençlere seslenen Yapıcıoğlu şunları kaydetti:

"Sizler eğer bu enerjinizi, bu heyecanınızı büyüklerinizin tecrübeleriyle birleştirirseniz o zaman emin olun hedeflerinize çok daha emin adımlarla yürürsünüz. Unutmayınız ki sizden daha tecrübeli olan büyüklerinizin de sizin sizin enerjinize, çalışmalarınıza şiddetle ihtiyacı var. Tavsiyem, mutlak surette önderlerinizin, rehberlerinizin yani İslam ümmetinin önderinin, rehberinin bilhassa Hazreti Resulullah'ın (SAV) hayatını ve mücadelesini çok iyi öğrenmeniz. Onun hayatının ve mücadelesinin her bir safhasında bizler için sayısız ders, tecrübe ve öğüt vardır. Bunu aklınızdan çıkarmayınız." - Batman

Kaynak: AA / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title