Haberler

HÜDA PAR Batman Bağımsız Adayına Karşılama

Güncelleme:

HÜDA PAR'ın Batman Bağımsız Milletvekili adayı Dr. Aydın Gök, memleketi Batman'da yüzlerce araç konvoyu eşliğinde karşılandı.

HÜDA PAR Adayı için Batmanda karşılama töreni yapıldı.

Gök, Parti binasında yaptığı açıklamada, "Türkiye için, Kürdistan için mecliste söyleyecek sözümüz var" dedi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla Diyarbakır'da düzenlenen programla seçime girecekleri iller ve 'Bağımsız Adayları' açıklandı. HÜDA PAR'ın Batman Bağımsız Milletvekili adayı gösterilen Dr. Aydın Gök, karayoluyla geldiği memleketi Batman'da binlerce kişi tarafından yüzlerce araç konvoyu eşliğinde karşılandı.

PARTİ BİNASINDA PARTİLİLERE SESLENDİ

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı önünde bir araya gelen partili,lere seslenen Gök, "İslam dini referansımızdır" dedi.

İslam'ı referans alan bir partiye ihtiyacın olduğunu gördükleri için ihtiyaca binaen yaklaşık 2 buçuk sene önce Hür Dava Partisinin kurulduğuna işaret eden Gök, "Şu an biliyoruz ki, doğru siyaset, gerçek adalet ortamı maalesef yoktur ve bunun için de ciddi bir çaba görmüyoruz. Ayrıca, kimsenin can emniyeti, mal emniyeti ve nesil emniyeti yoktur. Bu emniyetlerin sağlanabilmesi için mutlak surette mecliste HÜDA PAR'a ihtiyaç vardır." diye konuştu.

"YÜZDE 10'LUK ZULÜM BARAJI"

Konuşmasının devamında yüzde 10'luk seçim barajına da değinen Gök, şunları kaydetti: "Maalesef üzülerek söylüyoruz ki, yüzde 10'luk zulüm barajı nedeniyle partimiz adına seçimlere giremiyoruz. Bu yüzden seçime bağımsız hür adaylar olarak giriyoruz.Ama inşallah hür milletvekilleri olarak meclise gireceğiz."

"KÜRT MESELESİNİN EN ÖNEMLİ ÇÖZÜMÜ İSLAMİ ÇÖZÜMDÜR"

Gündemi meşgul eden iki meselenin olduğunu ve bu meselelerin gerçek manada çözülmeden Türkiye'ye ve Kürdistan'a huzurun gelmeyeceğine dikkat çeken Gök, "Bunlardan bir tanesi Kürt meselesidir. Kürt meselesinin en önemli çözümü İslami çözümdür. Çünkü Kürdü, Arabı, Lazı ve Çerkezi ile bizleri birbirimize bağlayan İslam'dır. İslam ortak paydasıdır. En önemli diğer mesele de; İslami şuurdan uzaklaşmamızdır. Çünkü hepimiz bundan muztaribiz. Bugün Batman'da her köşe başında uyuşturucu tüccarları dolaşıyorsa, uyuşturucu kullanımı ortaokullara kadar inmişse bunun sebebi İslam'dan uzaklaşmamızdır.

Hür adaylar olarak şunu diyoruz; öncelikli meselelerden biri Kürt meselesidir ama Kürt meselesinin çözümü için de mutlak surette Kürtlerin kendi içindeki barışı sağlamaları şarttır. Kürtler kendi aralarında iç barışı sağlamadıkça Kürdistan'a ve Türkiye'ye huzur gelmez." şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Politika

Aydın Gök Türkiye Batman Yerel Politika Haberler

500

Yorumlar (3)

şükran ergün:

oylar ırkçı olmayan binler yürek olan hdpppppppppppppppppppppppppp ye

1
27
yanıtYanıtla
adaletli insanmobilWeb@haberler.com:

Kurtlerin tek temsilcisi hudapar hayırlısıyla inşallah onlar kazanir

9
3
yanıtYanıtla
Sofist:

İslamiyet ve Allah siyasi partiler üstü değerlerdir. Asla partilere mal edilemez partinin ismi bile sakıncalı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title