Haberler

    Huawei'in Ces 2017 Şovunu Yu Başlatacak!

    Merakla beklenen CES 2017'de Huawei, açılışı Richard Yu ile yapıyor!

    Tüketici Teknolojisi Derneği (CTA) bugün yaptığı açıklamada Huawei Tüketici İşletme Grubu CEO'su Richard Yu'nun CES 2017'de bir konuşma yapacağını açıkladı. CES, 5-8 Ocak 2017'de Las Vegas, NV'de faaliyete geçecek.

    Yu, açılış konuşmasını 2 Ocak Perşembe, 5 Ocak 2017'de The Venetian's Palazzo'da gerçekleştirecek. Konuşmasında Yu, Huawei'nin vizyonunu her ülkenin ve bölgenin güçlü yanlarına giren ve en son teknolojileri ve teknikleri benimseyerek işbirliğini teşvik eden daha global bir yenilik modeli sergileyecek. Devamında, katılımcılar Huawei'nin mobil geleceği ile ilgili planlarını öğrenecekler.

    CTA Başkanı ve CEO'su Gary Shapiro şu açıklamayı yaptı: "Bay. Yu, teknoloji endüstrisinde öncü bir vizyon sahibi olarak ortaya çıktı. Yu, başlangıçtan beri Huawei ile çalıştı ve şirketin bugün hızla büyüyen markasını şekillendirmesine yardımcı oldu. Bay Yu'nun liderliği altında Huawei, mobil teknolojinin öncülerinden biridir ve sonsuz olasılıklarla bağlantılı bir çalışmanın şampiyonu olmaya devam etmektedir. CES, bağlı dünyanın bir araya geldiği yerdir. Bay Yu ve Huawei'yi CES aşamasına davet etmeyi umuyoruz. "

    Huawei, 2003 yılında Tüketici İş Grubunu kurdu. O zamandan beri ilk üç akıllı telefon markası arasında yerini aldı ve sektörü anlamlı ve yenilikçi tüketici teknolojisi ile öne itti. Huawei 170'den fazla ülkeye ve dünya nüfusunun üçte birinden fazlasına hizmet ediyor.

    Kariyerine, Huawei'de, yaklaşık yirmi yıl önce 1993 yılında başladı. O zamandan beri, Huawei ile birlikte Wireless R & D'nin CTO'su ve GSM / UMTS teknik satış departmanı müdürü de dahil olmak üzere çeşitli unvanlar kazandı. 2006 yılında Huawei'nin Kablosuz Ağ ürün hattının başkanlığına getirildi ve 2008'de Avrupa bölgesinin başkanlığına aday gösterildi.

    CES 2017 sırasında Huawei Tüketici BG, Tech East'te sergilenecek. Daha fazla bilgi için 'i ziyaret edebilirsiniz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Las Vegas Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title