Haberler

Huawei İlk Yarı Yıl Sonuçlarını Açıkladı

Güncelleme:

Huawei, 2016'nın ilk yarı mali performansını açıkladı. Huawei yılın ilk altı ayında 245,5 milyar yuan gelir elde ederek, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre %40 oranında bir artışa imza attı. Şirketin operasyonel kar marjı ise %12 olarak açıklandı.

Huawei CFO'su Sabrina Meng yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Ortaya koyduğumuz global strateji ile her üç iş birimimizde de önemli bir büyüme performansına imza attık. Huawei'nin tüm yıl boyunca olumlu pozisyonunu koruyacağına ve yılın sonunu önemli oranda karlılıkla kapatacağına inanıyoruz."

Huawei kurumsal iş çözümleri, bu hızlı büyümede önemli bir paya sahip oldu. Müşterileri ve iş ortakları ile katılımcı inovasyon odaklı çalışma prensibiyle hareket eden Huawei Enterprise, endüstrinin gelişimine de katkı sağladı. İşletmeler, Huawei'nin geniş kapsamlı inovatif, sektör lideri ürün ve çözümlerinden duydukları memnuniyeti satış rakamları ile de ortaya koydular. Huawei'nin bulut bilişim, depolama ve SDN çözümleri ile Güvenli Şehirler ve Elektrik Bazlı Nesnelerin İnterneti çözümleri; finans, enerji, taşımacılık, toplum güvenliği, eğitim ve medya sektörlerinde, en çok tercih edilen ürün ve servisler arasında yer aldı.

Huawei Tüketici Elektroniği İş Birimi de global arenada büyümesini sürdüren birimlerden biriydi. Markanın yeni nesil amiral gemisi ürünleri P9, Mate 8, Honor V8 ve MateBook, pazarda kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı. Huawei 30 ülkede en çok bilinen mobil cihaz markaları arasında yer almayı başardı. Huawei'nin ilk 2'si 1 arada laptop'u MateBook da birçok ülkede satışa sunuldu.

Huawei, telekomünikasyon alanında da operatörleri dijital dönüşümle desteklemeye devam ediyor. Sektörün ana destek alanları olarak görülen -iş, operasyon, mimari ve ağ- segmentleri özelinde, Huawei global ve lokal arenada operatörlerin yanında olmaya devam ediyor. Şirket, 5G ve nesnelerin interneti gibi endüstrinin kilit teknolojilerini hayata geçirerek, telekomünikasyon operatörlerinin ekonomik anlamdaki gelişimine de katkı sağlamayı sürdürüyor.


Huawei, hız kesmeden sürdürdüğü yatırımları ve global büyüme stratejisiyle, Ar-Ge'yi ön planda tutmaya devam ederek, en güncel teknolojileri kişiler ve kurumlarla buluşturmaya devam edecek. Huawei, müşterileri ve iş ortakları ile birlikte yeni gelişim alanlarını artırarak, en güncel teknoloji ile daha bağlantılı bir dünya için çalışmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title