Haberler

    Huawei Honor 7'nin Avrupa Fiyatı Belli Oldu

    Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Huawei Honor 7'nin Avrupa fiyatı nihayet belli oldu.

    Emre Çetinkaya - -

    Hatırlayacağınız üzere Huawei, bu yazın başlarında orta segmentte çok iddialı olan yeni modeli Huawei Honor 7'yi tüketicilerin beğenisine sunmuştu. İlk olarak Çin'de satışa sunulan model, hala Çin'in dışında satışa çıkmamıştı. Bugün ise cihazın Avrupa'ya da geleceği duyuruldu.


    Avrupa'da ilk olarak Hollanda, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İtalya, Finlandiya ve İspanya'ya geleceği açıklanan modelin fiyatının ise 350 euro olacağı söylendi.


    Gizemli gri ve fantezi gümüşü renk seçeneklerine sahip olan Honor 7, 5.2 inç büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Alüminyum gövdeli telefonun ekranı aynı zamanda 423ppi piksel yoğunluğunda. Gücünü 64-bit Kirin 935 yonga setinden alan telefonda, 4+4 olmak üzere 2.2GHz frekans hızında çalışan Cortex-A53 çekirdekleri bulunuyor. Yonga setinde ayrıca Mali-T628 grafik işlemci yer alıyor.


    Arka tarafında 20MP ana kamera ve parmak izi okuyucu sensörü barındıran cihazda, 3GB RAM ve 16GB/64GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonun ön tarafında ise 8MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Honor 7'de 3100mAh değerinde batarya bulunduğunu da belirtelim.


    Son olarak cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı konusunda hala net bir bilginin olmadığını da belirtelim. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.



    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Emre Çetinkaya Hollanda Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title