Haberler

    Htc Yanlışlıkla Akıllı Saatini Sızdırmış Olabilir

    Tayvanlı üreticinin yeni yayınladığı videodaki akıllı saat gözlerden kaçmadı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    HTC, akıllı saat geliştirdiğini resmi olarak birkaç kere doğruladı. Ama saatin özellikleri ve tasarımı hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Geçtiğimiz günlerde de ünlü sızdırıcı Evleaks, HTC'nin akıllı saatine ait olduğunu iddia ettiği bir görsel yayınlamıştı.Bu sızıntıdan kısa bir süre sonra yeni bir sızıntı daha var, hem de bu sefer HTC'nin kendisinden.



    HTC yeni bir video yayınladı ve videoda iki noktada "kaçak" var. 0:35'te dock'taki akıllı saat gözüküyor. Görüntüyü alıp yakınlaştırınca kare şeklinde bir saat gözüküyor. Evleaks'in sızdırdığı render resmindeki saatle uyumlu. Eğer bu gerçekse HTC'nin Moto 360 gibi yuvarlak tasarımda bir saat yaptığı iddiaları yalan olur. Ama şunu da belirteyim. Birçok firma orijinal tasarımı saklamak için sahte tasarımlar da kullanıyor, güvenlik açısından. Mesela HTC One M7'nin tasarımını farklı bir kasa ile saklamıştı. Bazı iş ortaklarına bu kasayla One M7'yi göndermişti. Bu arada sahte kasada 3 kapasitif tuş bulunduğunu da belirteyim.


    Videoya geri dönersek 0:43'te bir tasarımcının CAD render'da çalıştığı gözüküyor. Akıllı saat render'ı olabilir. Sonuç olarak kesin bir şey söylemek zor. Bazı iddialara göre HTC akıllı saatini IFA'da, bazılarına göreyse özel bir etkinlikte duyuracak.


    İyi seyirler



    Videoyu izlemek için buraya tıklayın.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title