Haberler

Htc U Ultra: Htc'nin Yeni Amiral Gemisi Tanıtıldı!

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U Ultra Akıllı Asistanı ikinci ekrana taşıyor!

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC U Ultra Akıllı Asistanı ikinci ekrana taşıyor!

HTC yeni amiral gemisi ve daha mütevazi 2 yeni cihazını bugün düzenlediği tanıtımla duyurdu. HTC U Ultra ve daha mütevazi özelliklere sahip HTC U Play karşımızda.

HTC 10 geçtiğiniz sene bol bol ödül almayı başarmıştı. HTC yeni yıla da yeni bir amiral gemisi ile başladı. HTC bu kez çok daha farklı bir yaklaşım sergilemiş görünüyor.

HTC U Ultra ile tanışın! Üst düzey akıllı telefon hayranlarına en azından biraz tanıdık hissettirecek bir akıllı telefon!

Buna rağmen tandık derken telefonun tasarım ve materyallerinden bahsetmiyoruz. U Ultra'nın görünümü daha önceki modellerinden farklıdır. HTC'nin alışılagelmiş tasarımlarından bazıları, parmak izi algılayıcısı ve ortalanmış UltraPixel kamerası gelişiyor gözüküyor. Ancak tasarımcılar her zamanki alüminyum görünümünden neredeyse sıvı bir görünüme geçirmiş.

Bu ne demek şimdi dediğiniz duyar gibi oluyorum!

Çerçeve hala metalden yapılmış ancak arka kısmı, doğru ışık altında neredeyse sedefli görünen güzel bir kavisli camla kaplanmış durumda.

HTC U Ultra 4 Renk seçeneği ile karşımıza çıktı.

Siyah, Beyaz, Mavi ve Pembe renkler.

HTC U Ultra Galeri

HTC U Ultra  son derece zarif ve elinizde gayet hoş hissettirecek. 8mm'lik son derece ince bir tasarıma sahip.

İlk bakışta Ultra'nın 5.7 inçlik Quad HD Super LCD 5 ekranı size LG V10 ve LG V20'yi anımsatabilir. Ancak ikinci ekran özelliği oldukça güzel.

HTC 2. ekranı gerçekten kullanışlı kılan yapay zekaya oldukça güveniyor. AI yani akıllı asistan özelliği ikinci ekrana taşınmış .Örneğin, bildirimler yalnızca olaylar gerçekleştikçe ikinci ekranda görünür.

HTC'nin global ürün pazarlama müdürü Darren Sng, telefonun proaktif durumlarında çok olduğunu söylüyor. Örneğin bugün yağış var diyelim. Sense Companion özelliği sizi evden çıkmadan ikinci ekrandan uyaracak. ve eğer bir tatil rezervasyonunuz geçerse ve takviminizde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız, asistan önceden ayarlanmış alarmları kapatacak.

HTC U Ultra'da Dikkat Çekenler?

Snapdragon 821 işlemci, 4 GB Ram, Android 7.0 Nougat, 1.8 diyafram açıklığına sahip 12-UltraPixel kamera ve Ultra arka yüzünde optik görüntü sabitleme

HTC'de eski tip kulaklık girişini bu cihazıyla devre dışı bıraktı. Eski tip kulaklıklar bu cihazda çalışmayacak. USB-C tip bir kulaklık kullanmanız gerekecek.

Apple'ın gösterdiği cesareti HTC'de göstermiş gözüküyor. Telefonda 64GB ve 128GB'lık seçenekler sunuluyor. Ekran Gorilla Glass 5 ile koruma sahlanıyor. MicroSD ile 2TB'a kadar depolama alanı genişletilebiliyor.

HTC U PLAY!

İkinci ekrana ihtiyacı olmayan sadece büyük telefon isteyenler için mütevazi seçeneği HTC U Play. 5.2 in 1080p ekrana sahip. AI ekrana nispeten daha küçük bir ekrana sığdırmış. AI daha küçük ekranda zamanla anlaşılacağı üzere çok daha az etkin olacaktır.

HTC U Play'de MediaTek's 8 çekirdekli Helio P10 chipset kullanılmış, 3GB RAM ve 32GB depolama alanı, 64GB'lık seçeneği de mevcut. Kamera 16 Megapiksel ancak UltraPixel ürünü değil.Dolayısıyla  HTC 'nin yeni amiral gemisi U Ultra'dan saha az maliyetle geleceğini biliyoruz.

HTC U Play Galeri

Engadget

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title