Haberler

    Htc One M9'un Özellikleri Geekbench'te Ortaya Çıktı

    Hasan Uğur Nayır - -

    Geekbench 3'ün veri tabanında daha önce farklı telefonlar yer almıştı. Bu sefer de merakla beklenen HTC One M8 tespit edildi. HTC 0PJA10 model numaralı cihaz tekli çekirdekten 1241, çoklu çekirdekten 3521 puan almış. Exynos 7420 Galaxy S6'nın Geekbench 3'teki puanları tekli çekirdekte 1520, çoklu çekirdekte 5478 (S6'nın puanları daha dün sızmıştı). HTC One M9 bu sonuçlarla Galaxy S6'nın altında yer alıyor.


    One M9'un özellikleri beklendiği gibi. Sonuçlara göre 1.55 GHz'de çalışan 8 çekirdekli işlemci var, diğer deyişle Snapdragon 810'un kendisi. Telefonda 3 GB RAM ve Android 5.0.2 işletim sistemi yer alıyor.


    Halen ekranla alakalı detay yok. Gelen raporlara bakarsak telefon 5 veya 5.2 inç'lik Full HD ekrana sahip olacak. Biraz daha eskilere gidersek Çinli tedarik zinciri kaynakları 2K ekranın olacağını ileri sürmüştü. Tüm soruların cevabını 1 Mart'taki tanıtımda öğreneceğiz. Ben de eski bir HTC One M7 ve M8 kullanıcısı olarak yeni telefonun nasıl olacağını merak ediyorum. Son söylentilere göreyse sızıntılardaki telefon doğru değil.Farklı tasarım detaylarına sahip bir cihaz göreceğiz.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title