Haberler

    Htc One M8 Eye'ı Bekleyenlere Kötü Haber

    HTC One M8 Eye yok belki, ama Desire Eye var.

    Mahmut Saral - -

    HTC, bir süre önce yaptığı basın toplantısında, yeni kamera telefonu Desire Eye'ı duyurmuştu. Firmanın amiral gemisi modeli HTC One M8 ile benzer özellikler taşıyan bu cihaz, ön ve arka tarafında yer alan 13MP kameralarla dikkat çekmişt. Ek olarak bu telefon, su ve toza karşı da dayanıklı.


    HTC, bu modeli duyurduktan kısa süre sonra bir de HTC One M8 Eye'ı duyurmuştu. Önde 5, arkada 13MP kamerası bulunan ve yine birçok yönden HTC One M8 ile aynı özelliklere sahip olan cihaz, geçtiğimiz günlerde Çin'de satışa sunulmuştu ve satışa sunulacağı bir diğer pazar da Hindistan.


    HTC'den bir yetkilinin Fudzilla'ya verdiği bilgiye bakılırsa,HTC One M8 Eye, Çin ve Hindistan gibi bazı marketlere özel olarak hazırlandı ve Avrupa'da satışa sunulması düşünülmüyor.


    Öte yandan, hem ön hem de arka tarafta 13MP kameraları bulunan Desire Eye'ın ise, kasım ayı itibarıyla birçok markette satışa sunulması bekleniyor.





    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Mahmut Saral Desire Eye Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title