Haberler

    Htc'nin Akıllı Saati 2015'te mi Çıkacak?

    Tayvanlı üretici neler yapmayı planlıyor?

    Hasan Uğur Nayır - -

    Geçen hafta yayınlanan raporda HTC'nin akıllı saatten vazgeçtiği belirtilti.Nedeni ise maliyet olarak gösterildi. Ama yeni yayınlanan bir rapor ise tam tersini iddia ediyor. Yeni rapora göre HTC, akıllı saat üstünde çalışıyor ve 2015'te çıkarmayı planlıyor.


    HTC One M9 konsepti


    Akıllı saat pazarı her geçen gün biraz daha kalabalıklaşan ve yükselmekte olan bir pazar haline geldi. Apple da Apple Watch ile birlikte 2015'te rekabete ortak olacak. HTC'nin de akıllı saat piyasasından geri kalmak istememesi normal. Rapora göre HTC, Android Wear'lı saatlerde farklılaşmak için tasarım gücünü kullanacak. Ayrıca Tayvanlı üreticinin Android Wear'ı değiştireceği ve farklı özellikler sunacağı belirtiliyor.


    HTC, 8 Ekim'deki bir etkinlik için davetiye gönderdi. Biliyorum, HTC saat gündemde değil. Ama şirketin farklı bir şeyler tanıtabileceğine dair bazı duyumlar var. HTC'nin neler yapacağını veya raporun doğru olup olmadığını ancak 2015'te göreceğiz. Ama uzun pil ömrü ve ince yapıyla birlikte gelebilecek bir saat, HTC'yi rekabette öne geçirebilir.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title