Haberler

    Htc, Butterfly 2'nin Satışlarından Umutlu

    Su geçirmez telefon Asya pazarında satışlarda neler yapacak?

    Hasan Uğur Nayır - -

    HTC, Butterfly 2'yi kendi ülkesinde satışa sunuyor. Diğer Asya ülkelerinde de telefon raflardaki yerini alacak. Focus'un bildirdiklerine göre HTC'nin Asya başkanı Jack Tong'un beklentisi telefonun satışları canlandıracağı yönünde. HTC cihazın Tayvan dışında Hindistan, Malezya, Singapur, Tayland ve Hong Kong'ta çıkacağını doğruladı. Butterfly 2, KDDI'ye özel olarak Butterfly J olarak Japonya'da mevcut durumda.


    Tayvan'da telefonun fiyatı 700 dolar civarında. Butterfly 2'nin IP57 sertifikası bulunuyor. Polikarbonat kasaya sahip cihazda 13 MP Duo Kamera yer alıyor. Pili ise 2700 mAh, bunun dışında geri kalan özellikleri HTC One M8 ile neredeyse aynı. 5 inç'lik Full HD ekran, 2.3 GHz Snapdragon 801 işlemci, 2 GB RAM telefonda bulunuyor.


    HTC Butterfly 2'nin Amerika ve Avrupa'da satışa sunulup sunulmayacağı net değil. Ama Butterfly da en başta Japonya'da çıkmış daha sonra Amerika ve diğer pazarlara da gelmişti. Gelişmeler oldukça sizlere bildireceğiz.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Tayvan Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title