Haberler

HSYK, Dinleme İddiaları Üzerine Harekete Geçti

Güncelleme:

Yeni Şafak ve Star gazeteleri bugün manşetlerinde flaş bir iddiaya yer verdi.

İki gazetede yer alan haberde, TMK savcıları Adem Özcan ve Adnan Çimen'in 'Selam Terör Örgütü' soruşturması altında mahkemelerden aldığı izinlerle 7 bin kişiyi dinlediği ileri sürüldü. Şoke eden isimlerin listesi de her iki gazetede yayımlandı.

HSYK, HAREKETE GEÇTİ

HSYK 3. Dairesi, İstanbul'da üç yıl boyunca 7 bin kişinin dinlediği iddiasını jet hızıyla gündemine aldı. Hakim ve savcılar hakkındaki şikayetleri inceleyen HSYK 3. Dairesi, 7 bin kişinin dilendiği iddiası üzerine hareket geçti. Basında çıkan haberleri ihbar kabul ederek, dosya açan 3. Daire, konuya ilişkin yarın bir toplantı yapacak. 

SAVCILAR HAKKINDA DOĞRUDAN SORUŞTURMA İZNİ VEREBİLİR

Toplantıda dinleme kararını aldırdığı iddia edilen savcılar Adnan Çimen, Adnan Özkan ile dinleme kararını veren hakimler hakkında doğrudan soruşturma izni verilebileceği öğrenildi. 

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLEBİLİR

HSYK'nın yarınki toplantıda konuyu incelemesi için müfettiş görevlendirebileceği de kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Adnan Çimen Yeni Şafak Star Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

salisalih@gmail.com:

eski bir akepeliyim. hırsız olduklarını öğrendiğimden bu yana artık CHP ve MHP'yi destekliyorum. adaylarına bakıp bu iki partinin hangisinin adayı iyiyse ona oy vericem!

41
18
yanıtYanıtla
ismailismcesur@gmail.com:

sen mal olduğun için herkesi kendin gibi sanıyorsun...bizde yedik

yanıt0
yanıt0
SERKANhdkjsdh@gmail.com:

SALLAMA KARDEŞ sen eskiden de ak partili değilidin yalan kanuşma. bugün partisini değiştiren yarın kim bilir nelerini değiştirir

yanıt0
yanıt0
Atilla Cenkamigo007@hotmail.de:

Aynen cok dogru bir karar yoksa bu AKP nlilerin yüzünden disari cikamaz hale gelecektik ,rezil etiiler aklibasinda onuruna deger veren,yetim hakkina asla tecavüz yapmiyan Türk Milleti ayni karara varacaktir,yalakaligiga devam edenler haric.

yanıt0
yanıt0
MURATmurat@gmail.com:

akepenin rüşvetçileri hırsızları gizleme operasyonları bunlar.. HÜKÜMETTE HIRSIZ VARR... her yerde bunu bağıracağız!

20
14
yanıtYanıtla
SAABadfhj@hotmail.com:

AKP İKTİDARIYLA DİNLEME VE KASETLE SİYASET YAPILDIĞI BİR DÖNEME GİRDİK.. KEPAZELİK DİZ BOYU...

17
8
yanıtYanıtla
dinlemebozoklukenan35@hotmail.com:

MERAK ETMEYİN ÜLKEDE 7 BİN KİŞİ YASAL OLMAYAN YOLLARLA DİNLENMİŞ TABİ BU SON DÖNEMDE ÇIKAN TAPELER GÖRÜNTÜLER NE KADAR GERÇEKTİR DEĞİLDİR MONTAJMIDIR BİLMİYORUZ KİMBİLİR YARIN BİR GÜN O 7 BİN KİŞİNİN KONUŞMALARIDA SERVİS EDİLİRSE GEÇMİŞTE CHP DE MHP DE YAŞADIK GÖRDÜK BUNLARI BELKİDE DİYECEĞİZKİ KÖTÜ DEDİKLERİMİZİN, KAT KAT KÖTÜLERİDE VARMIŞ BU ÜLKEDE ,YANİ İŞİN ORASIDA VAR

21
0
yanıtYanıtla
dinlemebozoklukenan35@hotmail.com:

HANİ BUNU NEDEN DİYORUM GEÇMİŞTE ERGENEKONDA.BALYOZDA CHP NİNDE MHP NİNDE BAŞINA GELDİĞİ İÇİN DÜNYA ETME BULMA DÜNYASI HERŞEY TERSİNEDE DÖNEBİLİR

yanıt0
yanıt0
baba yorgunremos1973@web.de:

resmen birma olmaya cok birsey kalmadi gelmis gecmis türkiyeye en büyük tehtit rte

7
14
yanıtYanıtla
muratmuratt@gmail.com:

HSYK yine savcıların görev yerini değiştirip HIRSIZLARI salacak anlaşılan. HEPİMİZ DİKKATLİ OLALIM PİSLİK HÜKÜMETE KARŞI.. herkes bu hırsız hükümeti engellesin; her yerde!

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title