Haberler

Hsbc Türkiye'nin "Büyük Adım"ı, Yılda 1.200 Tl Kazandırıyor

Güncelleme:

HSBC, "Stevie International Business 2014"te de, "Finansal Hizmetler – En İyi Yeni Ürün/Servis" kategorisinde ödüle layık görüldü.

HSBC Türkiye, bankacılık sektöründe yeni ve cesur bir anlayışı temsil eden ve geçtiğimiz Şubat ayında hayata geçirdiği Büyük Adım kapsamında müşterilerine, bankacılık işlemlerinde yılda ortalama 1.200 TL* kazanç sağlıyor. Büyük Adım'ın Modern Hesap ve Kredili Mevduat Hesap avantajlarını üst limitlerinde kullanan müşterilerin kazancı ise yılda 2.000 TL'ye ulaşabiliyor. Şu ana kadar 100.000'e yakın müşteriye ulaşan Büyük Adım'dan; biri fatura olmak üzere aylık en az 500 TL tutarında üç adet ödemesini, HSBC'deki vadesiz hesabından yapan herkes yararlanabiliyor. Büyük Adım'a, HSBC şubeleri ve İnternet Bankacılığı'nın (www.hsbc.com.tr) yanı sıra 0850 211 0 115 – HSBC Büyük Adım Destek Hattı üzerinden başvurulabiliyor.

Büyük Adım'ın 6 aylık performansını değerlendiren HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, "HSBC Türkiye olarak Büyük Adım ile yola çıkarken, bu anlayışın bankacılık sektöründe taşları yerinden oynatacağına inandığımızı ifade etmiştik. Değişen müşteri beklentileri doğrultusunda, 'açıklık' ve 'şeffaflık' ilkelerimizle tasarladığımız ve müşterilerimizin hayallerinin gerçekleştirilmesine destek olmayı amaçladığımız Büyük Adım, 6. ayın sonunda, yarısından fazlasını yeni müşterilerin oluşturduğu 100.000'e yakın kişiye ulaştı. Büyük Adım'a dahil olan bir müşterimize, yılda ortalama 1.200 TL'lik kazanç sağlıyoruz. Modern Hesap ve Kredili Mevduat Hesap avantajlarını üst limitlerine kadar kullanan müşterilerimizin kazancı ise yılda 2.000 TL'nin üzerine çıkabiliyor" dedi.

Taylan Turan sözlerine şöyle devam etti: "Büyük Adım'a dahil olan müşterilerimiz ile bankacılık ilişkimizi çok daha fazla derinleştirmeyi başardık. Büyük Adım kapsamındaki müşterilerimiz, 4 kat daha fazla ürünümüzü kullanıyor. Hedefimiz, ödemeleri ve günlük bankacılık işlemleri için, HSBC'yi ana bankaları olarak tercih eden, mevcut ve yeni tüm müşterilerimizin hayatını her gün daha da kolaylaştırmak ve müşterilerimize daha çok kazandırmak. Bu doğrultuda, 'Hayatta her şey matematik değildir, bazı şeyler kesinlikle öyledir.' dediğimiz yeni reklam kampanyamızla, müşteri kazanımımızın artarak devam edeceğini düşünüyoruz. HSBC Türkiye olarak, koşullar ne olursa olsun müşterilerimizin yanında olmaya, onların hayatına değer katan ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz."

HSBC Türkiye'nin Büyük Adım'ı, kısa süre önce, iş dünyasının küresel ölçekteki en kapsamlı ve itibarlı ödüllerinden biri olan "Stevie International Business 2014"te, 250'den fazla üst düzey yöneticiden oluşan jürinin değerlendirmesiyle, "Finansal Hizmetler – En İyi Yeni Ürün/Servis" kategorisinde Bronz Ödül'e layık görülmüştü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Hsbc Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title