Haberler

HSBC Türkiye'den İzmir'e Operasyon Merkezi Yatırımı

Güncelleme:

HSBC Türkiye, İstanbul dışında şubeleşmeden faklı ilk yapılanmasını İzmir'de gerçekleştirdi.

Başta çağrı merkezi olmak üzere; genel müdürlük, şubeler, dijital bankacılık ve sosyal medya üzerinden sağladıkları hizmetlerle müşteri deneyimini sürekli geliştirmeyi hedeflediklerini belirten HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan "Her zaman en iyi müşteri deneyimini sunmaya odaklanarak, sadece çağrı merkezi değil, çözüm merkezi de olmak için çalışıyoruz. 2014 yılında müşterilerimiz, HSBC Çağrı Merkezi ile tüm kanallarımızdan 17 milyonun üzerinde irtibat kurdu ve müşteri temsilcilerimiz müşterilerimize hizmet vermek için yaklaşık 25 milyon dakika telefonla görüştü. 2014 yılındaki müşteri memnuniyet anketimize göre 10 müşterimizden 7'si aldığı hizmetten çok memnun olduğunu belirtiyor" dedi.

HSBC Türkiye'de müşteri hizmetleri alanında çalışan sayısının 2014 yılında 30 Ocak itibariyle 630 kişiye ulaştığını belirten Turan, çağrı merkezlerinin önemli bir sektör ve istihdam alanı haline geldiğini, bulunduğu bölgenin ekonomisine büyük katkı sağladığını, gençlere de iş imkanı doğurduğunu dile getirdi. İzmir'de 170 kişiye istihdam sağlayan HSBC Türkiye operasyon merkezi, yılın ikinci yarısında 300, yıl sonuna kadar ise 400 kişiye ulaşacak. HSBC Türkiye'nin uzun vadeli stratejisinin bir parçası olarak, verimlilik ve yedeklilik sağlayan operasyon merkezi, Gaziemir Sarnıç bölgesinde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title