Haberler

Hrant Dink 'Sarı Gelin'le Anıldı

Gazeteci Yazar Hrant Dink, 9. ölüm yıl dönümünde Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ’Serkan Boran ile Müzikli Sohbetler’ programında ’Sarı Gelin’ türküsüyle anıldı.

Gazeteci Yazar Hrant Dink, 9. ölüm yıl dönümünde Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Serkan Boran ile Müzikli Sohbetler' programında 'Sarı Gelin' türküsüyle anıldı.

Maltepe Belediyesi'nin Ocak ayındaki kültür sanat etkinlikleri kapsamında Serkan Boran, 'Serkan Boran ile Müzikli Sohbetler' isimli programında Karadeniz türkülerinin sevilen ismi Zeynep Başkan ile ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Deniz Oral'ı ağırladı. Boran, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programının açılışında yaptığı konuşmasında, gazeteci-yazar Hrant Dink'in dokuzuncu ölüm yıl dönümü olduğunu belirterek, 'Sarı Gelin' isimli türküyü Dink'in anısı için seslendirdi.

UNUTULMAZ ANLAR

Daha sonra sahne alan ve büyük ilgi gören Zeynep Başkan, "Burada olduğunuz için alkışların en büyüğü, en güzeli sizlere gelsin" diyerek, izleyicileri selamladı. Başkan'ın seslendirdiği Karadeniz türküleri ve Neşet Ertaş'tan parçalara, konser salonunu dolduran izleyiciler de eşlik etti. Albüm çalışması yapan tiyatro sanatçısı Deniz Oral da, seslendirdiği türkülerle Maltepelilere unutulmaz bir akşam yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Serkan Boran Hrant Dink Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title