Haberler

Hozat'ta Terör Hedefleri Ateşe Tutuldu! 2 Kişinin Akıbeti Araştırılıyor

Güncelleme:

Tunceli Hozat'ta sivil araca yönelik saldırının ardından terör hedefleri ateş altına alındı. Valilik saldırıda bir kişinin öldüğünü 2 kişinin de akıbetinin araştırıldığını söyledi.

Tunceli'nin Hozat ilçesi kırsalında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesinin ardından başlayan operasyon sürüyor.

2 KİŞİNİN AKIBETİ ARAŞTIRILIYOR

Kobra tipi helikopterler teröristlerin bulunduğunun tespit edildiği bazı noktaları yoğun ateş altına aldı. Tunceli Valiliği, patlama sırasında araçta 3 kişinin bulunduğunu ve birinin hayatını kaybettiğini belirterek, 2 kişinin akıbetinin araştırıldığını açıkladı.

GAZETECİLER GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, bölgeye giden gazeteciler, ilçe çıkışında jandarma tarafından gözaltına alınarak, İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

TERÖRİSTLERİN BULUNDUĞU NOKTALAR ATEŞ ALTINA ALINDI

Hozat ilçesinde bugün öğle saatlerinde teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu başlatılan operasyon sürüyor. Operasyona, havadan destek veren helikopterler, teröristlerin bulunduğunun tespit edildiği bazı noktaları ateş altına aldı. Ateş açılan yerlerden dumanların yükseldiği görüldü. Bölgeden yer yer silah sesleri de duyuldu.

3 İŞÇİ YARA ALMADAN KURTULDU

Patlamada hayatını kaybeden ya da kaybedenlerin cenazelerini almak ve oluşan çukuru kapatmak amacıyla olay yerine giden ve çatışmanın arasında kalan Hozat Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile iş makinası da kurtarıldı. Araçlara kurşunların isabet ettiği öğrenilirken, araçlarda bulunan 3 işçinin yara almadan kurtulduğu bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Valiliği Hozat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title