Haberler

Hozat'ta Meyveyi Geliştirme Projesi Hayata Geçirilecek

Güncelleme:

Tunceli'nin Hozat ilçesi hayata geçirilecek proje kapsamında vatandaşlara meyve fidanı dağıtılacağı bildirildi.

Tunceli'nin Hozat ilçesi hayata geçirilecek proje kapsamında vatandaşlara meyve fidanı dağıtılacağı bildirildi.

Hozat Köylere Hizmet Götürme Birliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilçede Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi kapsamında Meyveyi Geliştirme Projesi yürütüleceği belirtildi.

Açıklamada, 24 Ekim'de Hozat Kaymakamlığında çıkılacak ihaleyle 11 bin 600 fidan alınacağı belirtilerek, "Kiraz, badem, ceviz, elma, dut, armut, erik, kayısı ve böğürtlen fidanları vatandaşlara dağıtılacak. Vatandaşlar, köylerinde meyvecilik yapmaya teşvik edilecek" ifadesi kullanıldı. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Tunceli Hozat Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

blesuk:

Köye dönüş projesi kapsamında köylülere meyve fidanları dağıtılacak. . İyi de terörün olduğu yere köylüler niye dönsün ki. . Zaten köyler boş olduğu için dağlarda terör gurupları ile ayılar yaşar. . Bazen bunlar birbirine girer. Ayılar aniden saldırdığı için galip gelir. . Bir de teröristler uyurken zehirli yılanlar tarafından zehirlenir. Epey teörist bu yüzden fire veriyor. Teröristin dağlarda iki düşmanı var biri ayılar ikincisi zehirli engerek yılanları. . Obölgede çok sayıda zehirli engerek yılanları var. . İki üç metre boyunda. Köye geri dönüşü en çok teröristler istiyor, köylülerden bedava ekmek alsın diye. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title