Haberler

Hozat Devlet Hastanesinin Yapımı Sürüyor

Hastanenin ağustos ayında tamamlanacağı bildirildi.

Hozat Kaymakamlığı ilçede yapımı süren devlet hastanesi inşaatıyla ilgili bilgiler verdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, hastanenin yeni hizmet binasının yapım çalışmalarının devam ettiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Yeni devlet hastanesi inşaatıyla ilgili olarak kaymakamlığımıza sıkça bazı sorular yöneltilmektedir. Gerek TOKİ yetkilileri, gerekse müteahhit ve çalışanlarıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde hastanemizin en geç ağustos ayı sonu itibari ile tamamlanacağı bilgisini halkımızla paylaşmak isteriz. İkinci bir husussa hastaneye ana cadde üzerinden bir giriş verilip verilmeyeceği hususudur. Vatandaşlarımızın hastaneye kolayca ulaşabilmesi için ana cadde üzerinden hastanenin acil girişine bir yol verilecektir ancak bu girişin hastanenin batı cephesinde proje gereği inşa edilmesi gereken 1,5 metrelik taş bahçe duvarının içerisinde kalacak şekilde olması gerekmektedir. Bahçe duvarı tamamlandıktan sonra en uygun yerden giriş verilecektir." - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Hozat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title