Haberler

Hozat Belediyesinden Futbol Okuluna Yardım

Güncelleme:

Hozat Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten Hozat Belediye Futbol Okuluna, forma, spor ayakkabı, eşofman takımı ve futbol topu yardımında bulundu.

Hozat Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten Hozat Belediye Futbol Okulu'na, forma, spor ayakkabı, eşofman takımı ve futbol topu yardımında bulundu.

İlçede yapımı tamamlanan sentetik sahada sporcularla buluşan Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, sporculara, bir yandan sporla ilgilenirken diğer yandan da derslerini ihmal etmemeleri tavsiyesinde bulundu.

Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbola ilgi duyan gençlere destek olmak için temin ettikleri spor malzemelerinin dağıtımını yaptıklarını belirterek, "Amacımız çocuklarımızın boş vakitlerini spor gibi yararlı faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak. Ama kendilerine sporla ilgilenirken derslerini de ihmal etmemeleri gerektiğini sık sık tembihliyoruz" dedi.

Sporculara, forma, spor ayakkabı ve eşofman takımından oluşan paketleri takdim eden Polat, daha sonra genç sporcularla fotoğraf çektirdi. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (1)

Riyaundefined:

Belediye başkanımızı kutlarım.Hem yardımları için hem gençleri spora teşvik ettikleri için..Böyle belediye başkanlarımıza ihtiyacımız var..Gençler sanat,kültürel,sportif alanda yönlendirilmeli..Spor beden ruh sağlığını geliştirir..Bazı belediyelerde gençlere siyaset virüsünü enjekte ediyor ne acıdır ki..Teşekkürler sayın başkan..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title