Haberler

Hoşgeldin bahar!

Güncelleme:

9 Mart'taki ayın ilk konserinde, Bodrum Oda Orkestrası, Timur Selçuk ve Altuğ Dilmaç birlikte sahne alacak.


Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde bahar esintisi.. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mart ayında 4 önemli konsere ev sahipliği yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM) baharı birbirinden güzel konserlerle karşılayacak. Bodrum Oda Orkestrası ile Timur Selçuk, "Anadolu'nun Kayıp Şarkıları" belgesel müziğinin canlı performansları ve Tranquillo Oda Müziği Grubu, uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak konserlere imza atacak.
9 Mart 2017 Perşembe günü Bodrum Oda Orkestrası, Timur Selçuk ve Altuğ Dilmaç birlikte sahne alacak. Münir Nurettin Selçuk eserleri ve Timur Selçuk şarkılarıyla "Kalamış'tan Beyaz Güvercin"e adı verilen konser saat 20.00'de, Büyük Salon'da.. Timur Selçuk tarafından yapılan orkestra düzenlemeleriyle üstad Münir Nurettin Selçuk ve Timur Selçuk'un şarkılarının seslendirileceği konserde, 50 kişilik Bodrum Oda Orkestrası'nın yanı sıra tambur sanatçısı Sürelsan Yüksel, kanun sanatçısı Ufuk Aşkın, ney sanatçısı Yavuz Akalın, ud sanatçısı Bülent Dağdeviren ve kemençe sanatçısı Şener Dinçer'den oluşan Türk Musikisi Klasik Beşli sazları da yer alacak.
21 Mart 2017 Salı günü saat 20.00'de "Anadolu'nun Kayıp Şarkıları" AASSM Büyük Salon'da izleyicilerle buluşacak. Gösterime girdiği dönemde Türkiye'de ve dünyada yoğun ilgiyle izlenen "Anadolu'nun Kayıp Şarkıları" belgeseli, canlı performanslarla yeniden sahneleniyor. Belgesel filmde söylenen yöresel şarkılar perdeye yansıtılırken, sahnede de Türkiye'nin önemli müzisyenleri bu şarkılara eşlik edecek. Anadolu mirası müzikler, batı müziğiyle harmanlanarak izleyenlere eşsiz bir müzik şöleni sunacak. Alp Ersönmez bas gitar, Nezih Ünen saksafon-klavye, Sarp Maden gitar, İzzet Kızıl perküsyon, Serhat Ersöz klavye, Mert Öna l davul, Hasan Gözetlik trombon-klarnet, Göksun Çavdar klarnet-saksafon, Ali Yılmaz ud-bağlamada yer alacak.

23 Mart 2017 Perşembe saat 20.00'de, bu kez Küçük Salon'da Tranquillo Oda Müziği Grubu'nu konseri var. Klasik müzikten caza, Türk Halk Müziği'nden operaya, film müziklerinden tasavvuf müziğine, napolitenlerden çiganlara kadar uzanan geniş bir repertuara sahip olan grupta tenor Lütfi Tuna'ya Dilan Oğuz flüt, Hazal Kırmızıoğlu keman,
Nazlı Sarı viyolansel, Melike Erbey ise viyola ile eşlik edecek.

30 Mart 2017 Perşembe akşamı ise, ünlü müzik yazarı Murat Beşer'in, "Şarkıları Edith Piaf, Billie Holiday ve Ute Lemper'in oynadığı bir filmin müziği gibi" sözleriyle tanımladığı Şirin Soysal, İzmir dinleyicisiyle ikinci defa buluşacak. Yurtiçi ve yurtdışı müzik festivallerinde sahne alan Şirin Soysal, caz, kabare ve rock'ın buluştuğu "Bir Şeyler Var", "Ziyaret" ve "Mutlu Melankolik" albümlerinden özel bir seçkinin yanısıra, ilham aldığı bazı sanatçıların şarkılarını da yorumlayacak. Saat 20.00'de Küçük Salon'daki konserde Şirin Soysal'la birlikte piyanoda Barış Büyükyıldırım, gitarda Eylül Biçer, kontrbasta Baran Say, davulda Erdem Göymen, viy olonselde Nazlı Sarı yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmed Adnan Saygun Altuğ Dilmaç Timur Selçuk Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title