Haberler

Hoşça Kal Dünyalı

Güncelleme:

"Ufkunu genişlet" sloganıyla Mart 2014'ten bu yana yayımlanan aylık genel kültür dergisi Dünyalı, Temmuz - Ağustos sayısıyla yayın hayatına veda ediyor.

Merak eden, öğrenmek isteyen, düşünmeyi ve gezegenimizi seven 8 yaş üzeri herkese ulaşarak ülkemizde dergi kültürünün ve okuma bilincinin artırılması hedefiyle yayımlanan Dünyalı Dergi'nin 27. ve son sayısı okurlarıyla buluştu.

Dünyalı Dergi, bilgi ve eğlenceyi bir arada sunan zengin içeriği; özgün, sıra dışı tasarımının yanı sıra hayal gücü ve el becerilerini geliştiren renkli hediyeleriyle de çocuklar tarafından beğeniyle takip ediliyordu.

Tudem Yayın Grubu tarafından çıkarılan Dünyalı Dergi'nin yayın hayatına son vermesi ile ilgili olarak Tudem Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni İlke Aykanat Çam "İki buçuk yıldır yayımladığımız Dünyalı Dergi'nin fark yarattığını ve benzer projelere öncülük ettiğini biliyoruz. Dünyalı'nın söyleyecek bir sözünün olması, bu sözün tonu ve rengi ile kendine özgü duruşu bizim için çok önemli. Doğru yerde durduğumuzu her ay Dünyalı'yı heyecanla bekleyen, dergiye çok güzel katkılar sunan okur profilimizden de anlıyoruz. Ekip olarak Dünyalı'yı büyük bir heyecan ve keyifle yaptık. Dünyalı ile elde ettiğimiz deneyimleri başka çalışmalarımızda, yeni projelerimizde kullanacağımızı düşünüyorum." dedi. İlke Aykanat Çam, 30 yılı aşkın bir süredir hem eğitim hem kültür yayıncılığı yapan Tudem Yayın Grubu'nun yedi markası, kitapları, süreli yayınları, etkinlikleri ve projeleri ile gelecek için üretmeye devam edeceğini ifade etti.

Derginin Yayın Yönetmeni Yıldıray Karakiya "Dünyalı Dergi'nin fikir aşamasında aldığımız ilke kararlarından hiç sapmadan iki yıl boyunca iyi bir dergi hazırlamak için elimizden geleni yaptık. Dünyalı Dergi'nin her sayısından her sayfasından keyif aldık, biz de çok şey öğrendik. Okurlarımızla aramızda çok güçlü bir bağ oluştu ve ben bu bağın öyle kolay kolay kopmayacağından eminim." dedi.

Dünyalı Dergi, okurları tarafından üzüntüyle karşılanan bu haberi son sayısında şöyle duyurdu:

"Hoşça kal Dünyalı! Ya, evet, hoşça kal. Bu, Dünyalı Dergi'nin 27. ve son sayısı. Ne yazık ki dergimizin yayın hayatı bu sayıyla sona eriyor. Dünyalı'nın yüzlerce sayısını yapmayı ve seninle daha uzun sohbet etmeyi çok isterdik, ama işte sona geldik. İlk sayıdan bugüne kadar seninle buluşmaktan biz çok ama çok keyif aldık.

Hayat böyledir işte; döngülerden oluşur. Bir şeyler başlar ve biter. Ama her döngü hayatı renklendirir ve çeşitlendirir; ona yenilikler katar. Umarız, Dünyalı Dergi de senin hayatını biraz olsun renklendirmiştir.

Bugüne kadar Dünyalı'yı alıp okuduğun, bizimle birlikte düşündüğün, soru sorduğun, sorguladığın, eğlendiğin için sana Dünyalı Dergi ekibi olarak teşekkür ederiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title