Haberler

Hoş Geldin Küçük Hemşerim" Örnek Oldu

Pursaklar Belediyesi, tarafından yıllar önce uygulaya konan “Hoş Geldin Küçük Hemşerim” projesi Ankara’daki diğer belediyelere ilham kaynağı oldu.

Pursaklar Belediyesi, tarafından yıllar önce uygulaya konan "Hoş Geldin Küçük Hemşerim" projesi Ankara'daki diğer belediyelere ilham kaynağı oldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yıllar önce başlattığı proje ile ilçede yeni doğan bebeklere ilk hediyesini verdi. Kamuoyunun takdirini kazanan bu proje hem Sağlık Bakanlığı'na hem de diğer ilçe belediyelerine örnek oldu. Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, tarafından yürütülen "Hoş Geldin Küçük Hemşerim" kampanyası her geçen yıl daha da yaygınlaşıyor. Yaygınlaşan bu proje Ankara halkı tarafında da takdir gördü.

Pursaklar'da ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerine ilk hediyelerini veren Pursaklar Belediyesi, yıllar önce uygulamaya koyduğu bu proje ile Ankara'daki diğer belediyelere de örnek oldu. Pursaklar Belediyesi'nin bu projesini farklı isimlerle uygulamaya koyan diğer ilçe belediyeleri, projenin çok önemli bir halkla ilişkiler hizmeti olduğunu belirtiyor.

Pursaklar Belediyesi, hem ilçe sakinlerinin hem de kamuoyunun beğenisini kazanan bu kampanya ile 2012'den beri binlerce yeni doğan bebeğe ilk hediyesini verdi. Ziyaret esnasında yeni doğan bebeklere Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in özel olarak hazırlattığı bebek takımı, zıbın, taşınabilir beşik, ana kucağı, bebek çantasından oluşan hediye verilerek hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiriliyor. Yeni doğan bebeklerin tespiti ise Pursaklar İlçe Nüfus Müdürlüğü'nden güncel veriler alınarak yapılıyor. Son bir ay içerisinde ise 200 ev ziyaret edilerek hediyeleri verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Sağlık Bakanlığı Selçuk Çetin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title