Haberler

Hopaspor Bal'a Yükseldi

Artvin'de, Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçında rakibi Arhavispor'u 3-0 yenen Hopaspor BAL'a yükseldi.

Artvin'de, Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçında rakibi Arhavispor'u 3-0 yenen Hopaspor BAL'a yükseldi.

Artvin İskebe Şehir Stadında oynanan ve iki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta Hopaspor 3 golle rakibini yenmeyi başardı.

90 dakikanın sonunda rakibini 3-0 yenmeyi başaran Hopaspor, BAL'a yükseldi.

Çok sayıda taraftarın izlediği maçın ardından Hopaspor Kulübü Başkanı Nedim Koyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyon oldukları için tüm Hopa halkı olarak sevinçli olduklarını söyledi.

Gelecek sezonda hedeflerinin 3. Lig'e çıkmak olduğunu belirten Koyuncu, "Acısıyla tatlısıyla güzel bir sezonu daha geride bıraktık. Önümüzdeki yıl BAL liginden 3. Lig'e de yaz kış demeden desteğini esirgemeyen vefakar taraftarımızla çıkacağız. Biz Artvin'in bir takımı profesyonel ligde olsun istiyoruz. Hopaspor eski günlerindeki gibi fırtınalar koparacak. Her şey Hopa için. Bugün bizleri Artvin'de yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Öte yandan karşılaşmanın sonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Hopaspor oyuncuları ve taraftarları, sevinç gösterilerinde bulunarak saha içerisinde horon oynadı.

Emniyet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı maç, olaysız bir şekilde sona erdi.

Karşılaşmayı Artvin Valisi Kemal Cirit, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Arhavi Belediye Başkanı ve Arhavispor Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Hopaspor Başkanı Nedim Koyuncu, TFF Klasman Temsilcisi Sadettin Dağ ve İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim izledi.

Kaynak: AA / Spor

Artvin Hopa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title