Haberler

Hopa'daki Selde Kaybolan Taha Su'nun Babası: Oğlum İhmale Gitti

Güncelleme:

Artvin Hopa'daki sel felaketinde kaybolan 4 yaşındaki Taha Su'nun babası Erkan Su, "Oğlum ihmale gitti" diye haykırdı. Babanın isyanı yürek dağladı.

Artvin'i sel vurdu... Bazı noktalarda metrekareye 265 kg yağış düştü. 4 aylık yağışın 6 saatte düştüğü Hopa, felaketin yaraları sarmaya çalışıyor. Artvin Hopa'da meydana gelen sel felaketinde kaybolan ve hala bulunamayan 4 yaşındaki Taha Su'nın babası Erkan Su'nun feryadı yürekleri dağladı.

"BENİM OĞLUM İHMALE GİTTİ"

Sel felaketinin ardından ihmal olduğunu söyleyen Su, şunları söyledi;

"Geçen sene video çektim telefonumla. 2 tane belediyede çalışan kişiye izlettim. 2'sinden de hesap soracağım. İstanbul'dan savcı da avukat da bekliyorum buraya. Buradaki ihmali herkes görecek. Benim oğlum gündüz vakti gitti. Eşim, çocuğum korkmuş, evden çıkmak isteyince itfaiye aracı gelmiş. İtfaiye aracına binmişler. Şoför aracı direk dereye sürmüş. Bu nedenle araç devrilmiş, hepsi birden derenin içine düşmüşler. Benim oğlum gitti. İhmal var diyorum ihmal. Beni çekmeyin, şuradaki ihmali çekin. Benim oğlum ihmale gitti."

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Erkan Su Artvin Hopa Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

ayşe:

aygmur yagar tayyip suclanır cocugu araba carbar tayyib suclanır

6
24
yanıtYanıtla
maraslıMobil-IOS:

allah sabır versin. evlat acısı kimseye yaşatmasın

8
0
yanıtYanıtla
PerşembeMobil-IOS:

Allah yardımcın olsun

8
0
yanıtYanıtla
KELLEPAÇA:

SEN DAHA BU KAFA İLE EŞŞEK BÖĞÜRMEYE DEVAM EDERSEN DAHA NELER GİDER !!!!! GİDEN GİTMİŞ SANKİ NEYİN HESABI KİMDEN SORULACAK ADAMLAR 300 KİŞİYİ MADENDE TOPRAĞIN ALTINA GÖMMÜŞ HALÂ KİMSE CEZA ALMADI !!!! BAŞKA MEMLEKETTE OLSA BU OLAY HÜKÜMET DÜŞERDİ!!!! SENİN OĞLUNU DÜŞÜNEN Mİ OLUR ZANNEDİYORSUN AHA 3 AY SONRA SEÇİM VAR GELİP GENE AYNI PALAVRALARI ATIP GİDECEKLER SEN DAVA AÇICAKSIN KILIFINA UYDURULUP GENE KURTULACAKLAR SAĞCISIDA SOLCUSUDA NEDİYİM BAŞIN SAĞOLSUN

3
4
yanıtYanıtla
FIRFIR:

HESLERE KARŞI CIKMADINIZ OYLARINIZILA BU ADAMLARI DESTEKLEDİNİZ YANIMIZA KALIR SANDINIZ ACIMIYORUM ARTIK SİZLERE. BÖYLE AFETLERDE ÖLMEK AKP YE OY ATANLARIN FITRATINDA VAR NAPALIM.

6
0
yanıtYanıtla
gul:

Ayşe allah basın versin aynı felaketi.evlat olmuş evlat.

4
1
yanıtYanıtla
Fahriye:

Offf çok zor çook. Keşke bir mucize olsa

4
0
yanıtYanıtla
tose:

Sebebsiz ölüm olmaz. ! Allah rahmet eylesin, milletimize de sabırlar versin! Doğal afet fazla yapacak bir şey olmuyor. !!!

1
3
yanıtYanıtla
FIRFIR:

NE DOĞALI SEL YATAKLARINI BOZDULAR ONDAN DOLAYI OLDU

yanıt11
yanıt0
kürt:

yagmur yaginca sel kapaklarini aciyorlar sehirler su altinda kaliyor paralelin isi olabilir yada pkk nin

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title