Haberler

Honaz'da Mehteranlı Ramazan Şenliği

Denizli Belediyesi ve Honaz Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Ramazan Şenlikleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Denizli Belediyesi ve Honaz Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Ramazan Şenlikleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyet İlkokulu'ndaki etkinliğe Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Halit Tosun, Kocabaş, Kaklık ve Karaçay Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Şenlikleri kapsamında ilk olarak Denizli Belediyesi Mehteran Takımı sahne aldı. Mehteran, birbirinden güzel marş ve kahramanlık türkülerini söyledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Denizli Belediyesi çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu. Mehterandan sonra ise 'Denizli'nin Kahramanları' adlı interaktif tiyatro oyununa damgasını vuran tiyatro oyuncuları, çocukları eğlendirdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Mehteran bizim değerimiz. İnşallah bu değerlerimizle birlikte ilelebet bu topraklar üzerinde bu değerlerimizi çocuklarımızla gençlerimizle yaşatmak için var gücümüzle çalışmak istiyoruz. Sizler de bize güç verdiniz. Ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'na teşekkür ediyorum. Ramazan ayınız mübarek olsun" dedi.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da etkinliğe katılan ve destek veren Osman Zolan'a teşekkür etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title