Haberler

Homend Ürünleri Züchex'te

Akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleriyle dikkat çeken Homend, 19 – 22 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde yapılacak olan 24.Uluslararası Züccaciye Eşyaları, Dekoratif ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı Züchex'in 7.Salonu'unda...

Akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleriyle dikkat çeken Homend, 19 – 22 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde yapılacak olan 24. Uluslararası Züccaciye Eşyaları, Dekoratif ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı Züchex'in 7. Salonu'unda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Zuchex'in yıldızı Toastbuster 1313

Seramiği teknolojinin emrine sunan Homend, bu sene ilk kez Zuchex'te tanıtacağı Toastbuster 1313 ürünü ile hem kırmızı serisine yeni bir ürün daha kazandırıyor hem de seramik ürünlerindeki iddiasını artırmaya devam ediyor. Şık tasarımı ve pratik kullanımı ile öne çıkan Toastbuster 1313, özel güvenlik kilidi sayesinde kilitlenebiliyor ve meydana gelebilecek olası kazalara kesin çözüm sunuyor. Ayrıca Toastbuster 1313'ün çıkarılıp bulaşık makinesinde yıkanabilen sağlıklı seramikten üretilmiş ve dört kişiye aynı anda tost yapabilme imkanı sağlayan geniş plakaları, el yakmayı engelleyen "cooltouch" tutma kolu ve yüksekliği ayarlanabilen üst plakası dikkat çekiyor.

Toastbuster 1313'ün tavsiye edilen perakende satış fiyatı 237 TL.

İşini yapan ve katlanır yapısıyla yer kaplamayan PROFashin stand mikser de Zuchex'te

Homend'in Zuchex fuarında sergileyeceği bir diğer yenilikçi ürün ise katlanarak saklanabilme özelliğiyle mutfak tezgahlarında yer kaplamayan pratik stand mikseri PROFashion. PROfashion'un karıştırma haznesi haricindeki tüm parçaları üst üste katlanarak, küçük ev aletleri ile dolu tezgahlarda yer kaplama derdini ortadan kaldırıyor. Siyah (3001) ve beyaz (3002) olmak üzere iki renk alternatifine sahip olan 300 watt gücündeki PROfashion'un döner haznesi, karıştırma işini yaparken kendi kendine dönerek kullanıcıyı yormuyor ve malzemelerin etrafa dağılmasını engelliyor. PROfashion, altı güç kademesiyle farklı ihtiyaçlara çözüm getirirken, benzerlerine göre oldukça büyük üç buçuk litrelik paslanmaz çelik haznesiyle, çok çeşitli malzemeleri aynı anda karıştırmak veya çırpmak isteyenleri kırmıyor.

PROFashion 3001 ve 3002 için tavsiye edilen satış fiyatı 347 TL.

Homend'in bu sene Zuchex Fuarı'nda ziyaretçilerine ilk kez sunacağı ürünler arasında Red Dot Design Awards'dan tasarım ödülü alan Royaltea çay makinesi ailesinin yepyeni modelleri, hem ıslak hem kuru kirleri kolaylıkla çekebilen Dustrider yeni şarjlı el süpürgesi modelleri, grill olarak da kullanılabilen ve yine seramik plakaları ile dikkat çeken Toastbuster 1311 tost ve grill makinesi yer alıyor.

Birbirinden şık ve özgün tasarımlı ürünlerin bulunduğu Homend'in ürün yelpazesinde hali hazırda yer alan ve Zuchex Fuarı'nda da sergilenmeye devam edecek ürünlerinden bazıları ise şöyle sıralanıyor: Red Dot Design Award'da tasarım ödülü kazanan Functionall mutfak robotu ile Blendsetter ve Handmaid blender setleri, sandviç, waffle ve grill kategorisinde Toastbuster tost makineleri, sGrilliant elektrikli ızgaralar, kişisel bakım kategorisinde Hairline saç düzleştiriciler, Showcurl maşalar ile Hairforce saç kurutma makineleri; narenciye ve katı meyve sıkacağı kategorisinde Projuicer, Enerjuicer ve Vitamillion; ütü kategorisinde Jetsteam, Adventouch, Digimotion, Flowmotion; süpürge kategorisinde sessiz ve toz torbalı Deepsilence, Dustbreak, Twinface, Greenpiece, Dustrider; S3 ürün ailesinden Foodprocessor, Tableblender, Steamcooker ve Mikser ürünlerinin yanı sıra Gramatic konuşan banyo tartısı ve WineUp elektrikli şarap açacağı.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title