Haberler

Homend'den Titanyumun Gücü Adına

Güncelleme:

Homend Hairline Saç Düzleştiriciler ile saçlarına özen gösterenler artık daha güçlü!

Özel titanyum plakaları ile 20 saniyede 200 derece ısıya ulaşabilen Hairline serisi ürünleri, saçın şeklinin saatlerce korunmasını sağlıyor. Hairline Saç Düzleştiricileri beğenmeme ihtimaliniz yok ancak yine de Homend, isteyen herkese 30 gün içinde parasını iade etme garantisi veriyor.

"Serving Life" sloganı ile 2010 yılından bu yana tüketicilerinin hayatını kolaylaştırmak için yola çıkan ve geniş ürün portföyü ile hizmet veren, akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleri üreticisi Homend, saçlarına özen gösteren herkese, gücünü titanyum plakalarından alan Hairline Saç Düzleştirici serisini, 30 gün para iadesi garantisi ile birlikte sunuyor.

Hairline 4505, 4506, 4507 ve 4508 saç düzleştiricileri, iki farklı modeldeki inci beyazı ve siyah renk seçenekleri ile 20 saniye gibi çok kısa bir sürede 200 derece sıcaklığa ulaşarak adeta zamanla yarışan titanyum plakalara sahip. Isıyı eşit derecede ileten özel tasarım ultra kaygan titanyum plakalar, saçınızın kısa zamanda kolayca şekil almasını ve şeklinin saatlerce korunmasını sağlıyor. Hairline serisinin özel olarak programlanmış 10 derecelik ısı aralığı ise, sıcaklığı saçınız için en uygun seviyede belirlemenize olanak sağlıyor. Hairline saç düzleştirici ailesinde güvenliğiniz de en üst seviyede tutuluyor. Ürünün açık kaldığı ve kullanılmadığı ilk yarım saat içinde "uyku modu", 1 saat daha kullanılmadığında ise "kapanma modu" otomatik olarak devreye giriyor ve kullanıcıyı tehlikelerden koruyor. Hairline saç düzleştirici serisinin özel kontrol panelinden ısı sıcaklığını turbo modunda 230 derece sıcaklıkta kullanmak mümkünken, sıcaklık değerleri Hairline'ın dijital LCD ekranından da takip edilebiliyor.

Hairline'ın 4505 ve 4506 modelleri, ince tasarım seven kullanıcıların beğenisine sunulurken, kalın tasarımı tercih edenler için ürün ailesinin 4507 ve 4508 modelleri de mevcut. 360 derece dönen kablosu ve oynar plakaları ile Homend Hairline saç düzleştirici serisi, titanyumun gücü ile saçlarınızı şekillendirmek için bekliyor.

Hairline 4505 ve 4506 Saç Düzleştirici fiyatı: 157 TL.

Hairline 4507 ve 4508 Saç Düzleştirici fiyatı: 157 TL.

Homend'den alınan her üründe olduğu gibi Hairline Saç Düzleştirici serisinde de tüketicinin yaşadığı olası bir sorun karşısında marka, hiçbir ücret talep etmeden ürünü tüketicisinin evinden teslim alıyor ve servise yollanmasını sağlıyor. Bu duruma alternatif olarak tüketiciler, sorunlu cihazlarını teslim fişi karşılığında Homend'e Yurtiçi Kargo ile de ulaştırabiliyor. Cihazın teslim alınmasından sonra başlayan servis süresinin 48 saati aşmamasına özen gösteriliyor.

Tüm bunlara ek olarak, 444 32 45 numaralı Homend destek hattına 7/24 erişim sağlanabiliyor. Tasarım, üretim ve dağıtım aşamalarında defalarca kontrolden geçirilen tüm ürünler, en ufak sorunu dahi kapsayan 2 yıllık garanti süresi ile tüketiciye ulaştırılıyor. Ayrıca, bir Homend ürünü satın alındığında kutu, garanti belgesi, fiş ya da fatura saklama zorunluluğu da bulunmuyor.

TURQUALITY® Programı kapsamında 3.'sü gerçekleştirilen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde "Üstün Tasarım" ödülünü alan 1701 Royaltea Konuşan Çay makinesi, "İyi Tasarım" ödülüne layık görünen 1708 Royaltea paslanmaz çelik Konuşan Çay Makinesi, 1802 Pottoman Paslanmaz Çelik Kahve Makinesi, 1803 Pottoman Plastik Kahve Makinesi, 2802 Functionall Çok Amaçlı Mutfak Robotu başta olmak üzere, ürün gamında bulunan Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi, Hairline Saç Düzleştiriciler, Deepsilence 1211 Sessiz Süpürge, Grilliant 1401 Cam Yüzeyli Elektrikli Izgara, Gramatic 3902 Konuşan Tartı, S3 Foodprocessor 2801 Mutfak Robotu, dijital ütü ve katı meyve-sebze sıkacağına kadar pek çok yenilikçi Homend küçük ev aletlerini Esse, YKM, Boyner, Media Markt, Saturn, Electro World, Teknosa, Darty, Evkur, Bimeks, www.hepsiburada.com, www.morhipo.com gibi mağazaların yanı sıra seçkin züccaciyeler de dahil olmak üzere 600'ü aşkın noktada bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title