Haberler

Homend'den Bir Yenilik Daha

Güncelleme:

"Serving Life" sloganı ile 2010 yılında tüketicilerinin hayatını kolaylaştırmak için yola çıkan ve geniş ürün portföyü ile hizmet veren akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleri üreticisi Homend, şık ve ergonomik tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken yepyeni iki model Toastbuster 1306 ve Toastbuster 1307 tost makinesini kullanıcısının beğenisine sunuyor.

Toastbuster tost makinelerinin yer kaplamayan özel tasarımı tezgahınızda sade bir şıklık yakalamanızı sağlıyor. İstendiğinde kilitlenebilme özelliğine sahip tost makinenizi dilerseniz tezgahınıza dik olarak da konumlayabiliyorsunuz. Homend, ek olarak sunduğu waffle plakaları ile yalnızca tost değil waffle sevdalılarını da düşünüyor ve kullanıcılara evlerinde kendi waffle'larını yapma keyfini sunuyor.

Toastbuster mini tost makinelerinin hem waffle hem de grill plakaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Plakalarındaki yapışmaz özel teflon kaplaması, kilitlenerek küçük ve şık bir çantaya benzeyen ve dikey saklanma özelliği sunan tasarımı, waffle plakası ve iki renk alternatifiyle Homend Toastbuster 1306 (beyaz) ve Homend Toastbuster 1307 (siyah), mutfağınızın vazgeçilmez oyuncuları olmaya hazır.

Toastbuster 1306 (beyaz) tavsiye edilen satış fiyatı: 137 TL

Toastbuster 1307 (siyah) tavsiye edilen satış fiyatı: 137 TL

Homend'den alınan her üründe olduğu gibi Toastbuster tost makinelerinde de, tüketicinin yaşadığı olası bir sorun karşısında marka, hiçbir ücret talep etmeden ürünü tüketicisinin evinden teslim alıyor ve servise yollanmasını sağlıyor. Bu duruma alternatif olarak tüketiciler, sorunlu cihazlarını teslim fişi karşılığında Homend'e Yurtiçi Kargo ile de ulaştırabiliyor. Cihazın teslim alınmasından sonra başlayan servis süresinin 48 saati aşmamasına özen gösteriliyor.

Tüm bunlara ek olarak, 444 32 45 numaralı Homend destek hattına 7/24 erişim sağlanabiliyor. Tasarım, üretim ve dağıtım aşamalarında defalarca kontrolden geçirilen tüm ürünler, en ufak sorunu dahi kapsayan 2 yıllık garanti süresi ile tüketiciye ulaştırılıyor. Ayrıca, bir Homend ürünü satın alındığında kutu, garanti belgesi, fiş ya da fatura saklama zorunluluğu da bulunmuyor.

TURQUALITY® Programı kapsamında 3.'sü gerçekleştirilen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde "Üstün Tasarım" ödülünü alan 1701 Royaltea Konuşan Çay makinesi, "Üstün Tasarım" ödülüne layık görünen 1708 Royaltea paslanmaz çelik Konuşan Çay Makinesi, 1802 Pottoman Paslanmaz Çelik Kahve Makinesi, 1803 Pottoman Plastik Kahve Makinesi, 2802 Functionall Çok Amaçlı Mutfak Robotu başta olmak üzere, ürün gamında bulunan Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi, Hairline Saç Düzleştiriciler, Deepsilence 1211 Sessiz Süpürge, Grilliant 1401 Cam Yüzeyli Elektrikli Izgara, Gramatic 3902 Konuşan Tartı, S3 Foodprocessor 2801 Mutfak Robotu, dijital ütü ve katı meyve-sebze sıkacağına kadar pek çok yenilikçi Homend küçük ev aletlerini Esse, YKM, Boyner, Media Markt, Saturn, Electro World, Teknosa, Darty, Evkur, Bimeks, www.hepsiburada.com , www.morhipo.com gibi mağazaların yanı sıra seçkin züccaciyeler de dahil olmak üzere 600'ü aşkın noktada bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title