Haberler

Homefront The Revolution Tüm Dlc'leri Bedava

homefront-the-revolution-yeni-oynanış-videosu-fragman-çıkış-tarihi

Crytek hayranlarının yepyeni bir umudu olan ve bir hayli sağlam kaliteye sahip FPS oyunu Homefront The Revolution için sevindirici haberler var!

Gelen bu yeni haber, oyuncuları bir hayli sevindirecek. Çünkü Homefront The Revolution'a gelecek olan tüm DLC'ler tamamen ücretsiz olacak. Üstelik oyunun geliştiricilerinden Fasahat Salim, verdiği bir röportajda DLC'lerin kaliteli ve uzun hikaye görevlerine sahip olacağını, bunun yanında oyunun çıkışından çok kısa bir süre sonra bu DLC'lerin çıkacağını bildirdi. Yani, Crytek yine eski oyunlarında olan kaliteyi Homefront'un yeni oyuna'da yansıtacak gibi.

HOMEFRONT THE REVOLUTION ANNOUNCE 4

Salim, röportajının devamında oyun içerisinde, eskiden'de bir çok MMORPG'de gördüğümüz "Mikro Ödeme" sisteminin geleceğini bildirdi. Yani oyun içerisindeyken ücretli eşya alımı yapılacak. Bu duruma üzülenler için ise; Mikro Ödeme, oyuncuyu çok fazla etkilemeyecek ve ödeme yapmak zorunda bırakmayacakmış.

Homefront The Revolation 17 Mart tarihinde PC, PS4 ve XONE platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Bu mikro sistemi, belli'ki yeni nesil oyunların bir çoğuna dahil olacak gibi. Ancak umarız aşıya kaçan fiyatlarla karşılaşmayız…

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title