Haberler

Hollandalı Üyeden Servet Yardımcı'ya...: "Siyasette Sorun Yaşanıyor Olabilir Ama Bizim...

Hollandalı üyeden Servet Yardımcı'ya...: "Siyasette sorun yaşanıyor olabilir ama bizim arkadaşlığımızı etkilemiyor"Sercan SAPANATAN, Helsinki 41.

Hollandalı üyeden Servet Yardımcı'ya...: "Siyasette sorun yaşanıyor olabilir ama bizim arkadaşlığımızı etkilemiyor"

Sercan SAPANATAN, Helsinki

41. UEFA Kongresi'nde Servet Yardımcı ile birlikte UEFA Yönetim Kurulu'na seçilen isimlerden olan Hollandalı Micheal van Praag, röportaj sırasında Yardımcı'nın yanına gelerek ve salonda bulunan Türk basın mensuplarına seslenerek; "Biliyorsunuz ki Hollanda ile Türkiye arasında siyasi bazı sorunlar var. Ama bu durum bizim Servet ile olan arkadaşlığımızı etkilemiyor. Futbol zaten evrenseldir. Yakın arkadaşım Servet'in de benimle yönetime girmesine çok memnun oldum" şeklinde konuştu. Servet Yardımcı da "Micheal van Praag'a söyledikleri için teşekkür ederim. Kendisi ile yakın bir dostluğumuz var. Şimdi de UEFA'da birlikte çalışacağız. Umarım 2024 Avrupa Şampiyonası seçimlerinde de Türkiye'yi destekler" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARAYARAK TEBRİK ETTİ

Öte yandan Servet Yardımcı'yı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de telefonla arayarak tebrik ettiler.

Servet Yardımcı'nın dışında UEFA Yönetim Kurulu'nda 4 yıl süreyle görev yapacak isimler şöyle:

Karl-Erik Nilsson (İsveç), John Delaney (İrlanda Cumhuriyeti), Michele Uva (İtalya), Zbigniew Boniek (Polonya), Reinhard Grindel (Almanya), David Gill (İngiltere) ve Michael van Praag (Hollanda)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Servet Yardımcı ile Michael van Praag'ın konuşmaları

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title