Haberler

Hiddink: Türklerle Kavga Edeceğiz

Güncelleme:

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, ay yıldızlı ekibimizle oynayacakları maç için 'kavga edeceğiz' ifadesini kullandı.

Hollanda A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde, yarın sahalarında Türkiye ile oynayacakları maça yüksek bir konsantrasyonla çıkacaklarını söyledi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Hiddink, kamp yaptıkları Noordwijk kentinde, Galatasaraylı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder ile düzenlediği basın toplantısında, "Yarınki maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu maç için kavga kelimesini kullandığım doğrudur. Büyük bir mücadele vereceğiz ve dominant futbolu sergilemek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

İKİ İSİM YOK

Sakatlıkları bulunan Robin van Persie ile Arjen Robben gibi iki yıldızdan eksik sahaya çıkacaklarına değinen Hiddink, bu kapsamda ellerindeki tüm opsiyonları iyi değerlendireceklerini, takım kurgusunda bir değişiklik yapmayacaklarını ifade etti.

"TÜRKİYE'DE KEYİFLİ BİR DÖNEM GEÇİRMİŞTİM"

Van Persie ve Robben'in yerine kimlerin oynayacağına yönelik sorulara cevap vermeyen Hiddink, geçmişte Türkiye'yi çalıştırmış olmasının kendileri için bir avantaj sağlayacağını dile getirdi. Geçmişte birlikte çalıştığı Türk futbolcuların yaklaşık yarısının şu anda milli takımda oynamaya devam ettiğine dikkati çeken Guus Hiddink, Türkiye'de son derce keyifli bir dönem geçirdiğini kaydetti.

"KURGUMUZDA DEĞİŞİKLİK YOK"

"Yarın ilk dakikadan itibaren konsantrasyonu elden bırakmamamız lazım" diyen tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu: "Kurgumuzda bir değişiklik olmayacak. Maçı büyük bir konsantrasyonla oynamamız gerekiyor. Oyuncularımızın bunu unutmamaları lazım. Köşe vuruşu gibi durumlarda birkaç dakikalık zaman geçiyor, bu durumlarda da ekip ruhuna uyarak, maça odaklanmalıyız."

"HERKES YERİNİ BİLMELİ"

Guus Hiddink, Türkiye'yi çalıştırırken, ay-yıldızlı ekibin Almanya gibi takımlarla bu aşamada baş etmesinin zor olduğu yönündeki görüşünün bugün için de geçerli olup olmadığı yönündeki bir soruya, "Bunu bugün söyleyecek olsam aynı tepkiyle karşılanacağım. Aslında bu tür durumlarda herkes yerini bilmeli diye düşünüyorum. Önemli takımlarla boy ölçüşmek çok kolay değil" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: AA / Spor

Guus Hiddink Hollanda Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Blackeagle 75Mobil-IOS:

dayak istiyo galiba:-)

2
0
yanıtYanıtla
ADAM:

TÜRKLER YER OLUM SENİ BU LAFIN ALTINDA KALIRSIN.

2
0
yanıtYanıtla
harbi:

buda hollandanın terimi. . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
urfalir:

tek. isdeyim. . holandali. . yorum. clarin. . . dileri. buyazina, , gitmesi. . onuda. . yenerek. . kerceklesir. . yenerizde. . . takim. . oyunu. . oynamasini. . becere, , bilsek. . bu. . sansida. . kulanamasak. . bizimicin. . bitmis. demek.

0
0
yanıtYanıtla
006:

tek umudumuz sensin hiddink. . . sayende belki Türkiyem bu maçı alır. . . yoksa bu oynanan futbolla çok zor :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title